Hoofd Afdeling Techniek -Technisch Projectmanager, lid MT
JobLeads
Wateringen, Netherlands
2 dagen geleden
source : JobLeads

Heb jij wat met mooie, bijzondere, complexe glastuinbouwprojecten? Vind je het een uitdaging daarvan de intensieve voorbereidings-

ontwikkelings- en realisatietrajecten te managen? Vind je het een sport in de schoenen van de klant (organisatie) te gaan staan, mee te denken en ook vanuit de techniek te schakelen : wat kan wel, wat niet en hoe met de juiste aanpak toch?

En : toe aan een volgende stap in je carrière? Verantwoordelijkheid nemen over een team, coachen / begeleiden van medewerkers (collega's) en op management niveau in MT verband meedoen?

Voor hét vooruitstrevende en altijd vernieuwende ingenieursbureau AAB NL zoekt MovetoCatch een We zijn actief in de innovatieve en duurzame glastuinbouw en er worden klanten daarbuiten bediend, bijvoorbeeld wanneer er behoefte aan kennis van Geothermie is.

We werken voor en met Top ondernemers actief in de groente- bloemen- en potplanten.

Een flink aantal projecten van veredelingsbedrijven worden ontwikkeld en gemanaged met inzet van ingenieurs vanuit AAB NL.

Ook indoor growing en vertical farming zijn disciplines waar onze adviseurs voor ingeschakeld worden.

Er is veel kennis in huis en sprake van een hands on mentaliteit : door met elkaar de schouders eronder te zetten realiseert AAB NL mooie, uitdagende en technisch hoogwaardige projecten.

Jouw collega's / medewerkers en jijzelf begeleiden de nieuwbouw van glastuinbouwprojecten.

Van schetsontwerp tot en met realisatie is ieder in z'n eigen project verantwoordelijk voor de juiste uitvoering van de kassen, gebouwen en installaties.

In je rol als leidinggevende fungeer je als klankbord voor je teamleden, je denkt mee, ondersteunt hen, coacht hen en volgt en bewaakt de voortgang van de projecten evenals de financiële resultaten.

 • Je collega's en jij zelf verzorgen het traject van ontwerp, bestek, offertevergelijking, aanbesteding tot en met bouwbegeleiding en nazorg;
 • Voor klanten ben je de technisch adviseur, ook jouw teamleden rekenen op jouw technische input;
 • Binnen AAB NL manage je de verwachtingen onder zowel teamleden en verder de organisatie in; Je bent een inspirerend leider voor je teamleden.
 • Op MT niveau monitor je trends, ontwikkelingen, richt je, je op kansen en kom je tot een afweging op welke strategische doelen in te zetten.

  Binnen AAB NL zijn we op zoek naar mensen die met kennis van techniek en passie voor nieuwe, verder gaande toepassingen Topbedrijven helpen hun ambities te verwezenlijken.

  Jouw kennis en ervaring, je loopbaan laat zien dat je, je op diverse terreinen stap voor stap ontwikkeld hebt.

 • Beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden, weet je je ook in het Engels uit te drukken;
 • Acteer je op HBO / WO werk- en denkniveau en beschik je over een opleidingsachtergrond in bijvoorbeeld werktuigbouwkunde, technische bedrijfskunde, bouwkunde of iets anders wat aansluit;
 • Ben je zelfbewust, in staat mensen te verbinden, accuraat en leergierig
 • Een fantastische functie waarin je al je technische kennis en kunde bij veel klanten toe kunt passen;
 • Een betrokken en door passie gedreven team van Technisch Projectleiders waar je mooie en de meest uiteenlopende glastuinbouwprojecten mee ontwikkeld en realiseert;
 • Ruimschoots aanvullende expertise en capaciteit ter beschikking van je team in de vorm van technisch tekenaars (2 én 3D), energie-
 • bouwkundig-, vergunning-, installatie technisch specialisten enzovoorts;
 • Volop mogelijkheden je vaardigheden in consultancy, projectmanagement en het leidinggeven aan en het coachen van professionals in hun vak, verder te ontwikkelen.
 • Onze klanten verwachten veel van ons.

  AAB NL verwacht veel van jou.

  Je kunt dus ook van ons het nodige verwachten.

  Een uitstekend salaris, een uitgebreid pakket aan verdere arbeidsvoorwaarden, ruime aandacht voor de medewerkers, voor jou als persoon en volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

  Interesse? Meer weten? Neem contact op via jobkuyvenhoven movetocatch.nl of bel 06-52601456. Ook als je discreet eerst meer wilt weten over het bedrijf AAB NL, de functie, de organisatie en andere zaken : bel gerust.

  Alleen met jouw toestemming wordt AAB NL over jouw profiel / mogelijke interesse geïnformeerd. Geprint vanaf : www.movetocatch.

  nl - info movetocatch.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier