Specialist Ouderengeneeskunde
Spijtenburg Onderwijs
Purmerend, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving Specialist Ouderengeneeskunde

DOC staat voor dementie, onderzoek en casemanagement. Voor het DOC team, is de organisatie op zoek naar een (interim) specialist ouderengeneeskunde voor 20 uur per week.

Binnen het multidisciplinair behandelteam is de specialist ouderengeneeskunde, regiebehandelaar. Het accent ligt op diagnostiek, second opinion, advisering ten aanzien van behandeling en consultaties.

Het multidisciplinair behandelteam bestaat uit een GZ psycholoog, specialist ouderengeneeskunde, ouderenpsychiater, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en casemanagers.

De functie bestaat uit de volgende werkzaamheden :

 • Diagnostiek en behandeling bij patiënten met cognitieve stoornissen / dementie;
 • Onderhouden van contacten met de ambulante collega’s en andere verwijzers;
 • Directe verslaglegging van gegevens in het EPD en medicatie voorschrijfsysteem;
 • Het doen van huisbezoeken ten behoeve van de diagnostiek / behandeling.
 • Organisatieprofiel

  De organisatie is een werkgever in de geestelijke gezondheidszorg die gelijke kansen biedt. Elke dag werken ze aan een omgeving waarin alle collega’s zich gewaardeerd en betrokken voelen en waarin zij hun talenten kunnen ontwikkelen.

  Wat je doet, doet ertoe. Draag bij aan tal van specialisaties, wetenschappelijke onderzoeken en innovaties en maak gebruik van de uitgebreide (geaccrediteerde) opleidingsmogelijkheden.

  De organisatie is gevestigd in Zuid-Holland en Noord-Holland. Zij behandelen en begeleiden, volwassenen met ernstige psychiatrische aandoeningen (EPA) en ouderen met psychiatrische problemen of dementie.

  Functie eisen Specialist Ouderengeneeskunde

 • Een geregistreerd specialist ouderengeneeskunde die de vele ontwikkelingen in het vakgebied als een uitdaging ziet en ervaring heeft in de psychogeriatrie;
 • Goede en vlotte mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
 • Een deskundige teamspeler die communicatief vaardig is en goed aansluit bij de genoemde doelgroep;
 • Een rijbewijs is gewenst.
 • Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.

  Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Arbeidsvoorwaarden Specialist Ouderengeneeskunde

  De organisatie biedt haar collega’s gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao GGZ.

  Het betreft een functie voor 16-20 uur per week. Je krijgt een contract voor onbepaalde tijd. Het salaris bedraagt minimaal € 5255,-

  en maximaal € 7870,- (cao VVT FWG 75) bruto per maand op basis van een werkweek van 36 uur.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier