Werkvoorbereider Werktuigbouwkunde
Unica
Venlo
21 uur geleden

als Werkvoorbereider

Je gaat werken binnen Unica Building Projects Zuid in Venlo. Als Werkvoorbereider W werk je met veel passie samen in het team om de wensen van onze klanten te realiseren.

Het is aan jou om een goede voorbereiding te realiseren en op het juiste moment de benodigde middelen beschikbaar te stellen voor de uitvoering van de projecten.

Je bent dan ook onmisbaar in het gehele traject van ieder project, want dankzij jouw inzet hebben alle projecten een vliegende start! Het is een afwisselende functie, waarbij je in staat bent om prioriteiten te stellen en overzicht te creëren in de chaos.

De uitdaging zit hem er namelijk ook nog in dat je meerdere projecten tegelijkertijd hebt lopen. Van voorfase tot uitvoeringsfase tot nafase.

Concreet ben je verantwoordelijk voor een gedeelte van de detail engineering, de planning, het maken van calculaties en voor de voorbereiding, organisatie en begeleiding tijdens het project.

Je schakelt veel met engineering, inkoop, projectverantwoordelijke en monteurs. Je bewaakt het proces en stuurt bij waar nodig.

Bij ons maak je het verschil in techniek én dienstverlening.

Jouw team

Bij Building Projects Zuid werken zo’n 85 medewerkers vol trots aan mooie projecten voor onze klanten. Wij verzorgen het projectmanagement, ontwerp en realisatie bij nieuwbouw en en renovaties van gebouwen.

Door onze brede kennis, landelijk netwerk en nieuwste technologieën maken we van elk project een succes. Een goed voorbeeld daarvan is de Sint Maartenskliniek waarvoor we samen met onze opdrachtgever innovatieve operatiekamers hebben ontwikkeld en gerealiseerd.

Elk project is een team-effort en bij elk project streven we naar een duurzame relatie met onze klant. Zo zorgen we ervoor dat we steeds beter worden door actief mee te denken, kansen te zien en initiatief te tonen.

Vanuit Building Projects Zuid werken we samen aan het beste resultaat voor onze klanten, partners en daarmee voor Unica.

Wat biedt Unica jou?

Bij Unica investeren we in jou. We vinden het belangrijk dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Veel van onze collega’s volgen ieder jaar opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van (installatie)techniek en commerciële- en managementvaardigheden. Jij binnenkort ook?

Daarnaast kun je rekenen op :

 • Een goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • Winstdelingsregeling;
 • Collectiviteitskorting op je zorgverzekering bij Zilveren Kruis en CZ;
 • Reiskostenvoorzieningen.
 • Natuurlijk vragen we ook wat van jou

  Om de rol van Werkvoorbereider W te kunnen bekleden, is het van belang dat de juiste competenties in huis zijn. Het zit dan ook in jouw DNA om te plannen en organiseren en daarnaast ben je klantvriendelijk, stressbestendig, flexibel en enthousiast.

  Je streeft naar een maximale klanttevredenheid, zowel intern als extern en bent een teamplayer. Daarnaast beschik je over :

 • Een afgeronde opleiding MBO (Werktuigbouwkunde of Installatietechniek)
 • Relevante werkervaring;
 • Kennis van technische ICT programma’s voor het maken van tekeningen en (technische) berekeningen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier