Junior Monteur Machinebouw
van Dulst techniek
Krimpen aan den IJssel, NL
2 dagen geleden

Wat je op verjaardagen vertelt wat je doet

Ik ben junior monteur machinebouw. Ik ben dagelijks bezig met het bouwen en samenstellen van machines en productielijnen.

Samen met mijn team zorgen we dat het eindproduct op tijd klaar is voor de klant.

Een duidelijke omschrijving dat vertelt wat je gaat doen

Je zorgt dat je om acht uur op locatie aanwezig bent. Samen met je collega’s drink je nog even een kop koffie voordat je aan de slag gaat.

Het team waarin je werkzaam bent heeft een opdracht van een klant gekregen. Samen met je collega’s bekijk je wat er geproduceerd moet worden en voor welke doeleinden.

Vaak zijn dat componenten voor het automatiseren van de productie. De klant is hoogstwaarschijnlijk actief binnen de industriële sector en is producent die staal of aluminium profielen verwerkt.

Als junior word je begeleid door de ervaren monteurs. In overleg worden jouw taken voor het huidige project bepaald. Naast het opleveren van je taken kan je jezelf ontwikkelen tot zelfstandig monteur machinebouw.

Gedurende de dag ben je bezig met het daadwerkelijk monteren en assembleren van machines en productielijnen. De projecten zijn zeer divers en hebben verschillende deadlines, dit kan een week zijn maar ook een paar maanden.

Elke klus is anders en heeft nieuwe uitdagingen die het team samen aangaat.

Je bent in het algemeen zelfstandig aan het werk. Maar wel binnen een jong en dynamisch team! In de pauze is er tijd voor een potje tafeltennis of biljart, keus genoeg

Wat ons echt een leuk bedrijf maakt om voor te werken

 • Je ontvangt een goed starterssalaris!* Zelfontwikkeling. Wij investeren in onze collega’s en vinden het belangrijk dat iemand zich kan blijven ontwikkelen.
 • Zo bieden wij externe cursussen aan om je bijvoorbeeld te kunnen gaan specialiseren op een bepaald gebied.* Het team waarin je komt te werken is innovatief.

  Je kan meedenken binnen het bedrijf en jouw woord, wordt gehoord.

 • Doorgroeimogelijkheden tot projectleider of constructeur ontwerper.
 • Wat zoeken wij in een nieuwe collega

 • Je bent zelfstandig, je weet van aanpakken en hebt affiniteit met machinebouw.
 • Je hebt minimaal een MBO 3 opleiding afgerond in Monteur Mechatronica of Middenkader Engineering.
 • Jezelf blijven ontwikkelen vind je belangrijk en staat hier dus open voor.
 • Enthousiasme en doorzettingsvermogen. Voor deze functie is dit belangrijker dan ervaring en kennis.
 • Je bent woonachtig in de regio Rotterdam (35 km radius).
 • Van Dulst Techniek BV

  Van Dulst Techniek BV is met MPS een toonaangevende leverancier van aanslagsystemen en machines voor de aluminium en metaalbewerking.

  Naast standaard producten fabriceert MPS volledig geautomatiseerde maatwerkoplossingen voor productieprocessen met hoge aantallen of waarbij een flexibele in- en omstelling is vereist.

  Het betreft in veel gevallen de bewerking van lengte profielen.

  MPS beschikt over een eigen engineeringsafdeling, bestaande uit een ervaren groep medewerkers met specialisatie op het gebied van machinebouw, elektrotechniek en

  besturingstechniek.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier