(Leerling) dakdekker - Roden
UBN Uitzendbureau
Roden, Drenthe
6 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Wil jij een nieuw vak leren van échte vakmannen? Wordt dan leerling dakdekker en leer alles over dit vak!

Voor een mooi bedrijf in Roden zijn we op zoek naar leerling dakdekkers. Wil jij graag een vak leren en ben je enthousiast om aan het werk te gaan, dan zijn we op zoek naar jou!

Werkzaamheden bestaan uit het repareren en plaatsen van daken. Dit kan bij zowel particuliere- als bij bedrijfspanden. Ervaring is dus niet nodig voor deze functie.

Dit bedrijf biedt namelijk de mogelijkheid om intern een opleiding te volgen tot dakdekker. Je moet wel beschikken over een goede instelling en je moet een echte aanpakker zijn.

Dagelijks komt het hele team samen bij het bedrijfspand in Roden, hier drink je 's ochtends met elkaar een kop koffie. Vervolgens word je gekoppeld aan de collega's waar jij die dag mee aan de slag gaat.

Deze collega's willen je allemaal helpen zodat jij uiteindelijk uitgroeit tot een specialist op het dak. Tussen de middag eet je in de bus samen met je collega en op vrijdag is er uiteraard tijd voor de vrijdagmiddag snack!

Zie jij jezelf dat dak wel op gaan? Solliciteer dan nu!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier