Servicemonteur Combi-ovens | Elektrotechniek | 2.400 - 3.500
WR.nl Solliciteren
Amersfoort, Utrecht
3 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Functieomschrijving

 • Wij plaatsen en onderhouden combi-ovens voor grootkeukens.
 • Wil jij onze ovens plaatsen en onderhouden?
 • Heb je een MBI, EMBI of MTS opleiding?
 • Voor de vacature als Servicemonteur Amersfoort Elektrotechniek ga je het volgende doen :

  Als servicemonteur ga jij onze combi-ovens plaatsen. Daarnaast ga je hierop ook onderhoud plegen. Dit doe je allemaal op locatie bij de klant.

  Binnen zes weken zal jij opgeleid worden tot specialist binnen ons bedrijf.

  Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Servicemonteur, die past in deze rol.

  Aanbod

  We zoeken iemand voor de lange termijn. We hebben een goede sfeer. Daarom investeren we ook in onze medewerkers. Daarnaast word je goed ingewerkt.

  En daarbij bieden wij uitgebreide studiemogelijkheden.Over het salaris gesproken. De salarismogelijkheden zijn gunstig en hangen af van jouw niveau.

  Daarbij spelen zowel jouw mogelijkheden, ervaring en opleiding een rol. Jij wordt goed beloond, voor wat jij kan. WR begeleidt jou naar een nieuwe werkgever.

  Vandaar dat dit een aantrekkelijke baan is voor jou. Reageer daarom snel.WR schat de range voor het brutosalaris globaal in op Euro 2.

  400 tot Euro 3.500. Dit is per maand, o.b.v. een 40-urige werkweek. Daarnaast zijn er goede secundaire regelingen. Bij deze vacature is het mogelijk ook parttime te werken.

  WR streeft naar een goede match. Wij weten wat er speelt en zijn daarom heel waardevol voor jou. Op deze wijze wordt dit een stap voorwaarts.

  Dit geldt ook voor je salaris. Tenslotte gaat het om een vaste baan. WR doet Werving en Selectie voor vaste banen en dus GEEN detachering.

  Sollicitatie

  Solliciteer nu direct met de button solliciteren.Dan krijg je direct antwoord. Vervolgens wordt jouw sollicitatie direct opgepakt.

  Dit doet de recruiter voor deze werkgever.WR voor een Vaste Baan. Zo werken wij snel en goed. Stuur direct je CV mee, dat werkt het snelst.

  Verder kan je daarna nog informatie doorgeven. Na het solliciteren volgen nog vragen. Reageer direct op deze advertentie en wij kunnen direct kijken of we een kennismakingsgesprek kunnen regelen.

  WR.nl voor meer vacatures : Servicemonteur "Monteur, Service Monteur, Field Service Engineer, Service Engineer". In de buurt van : Abcoude, Bilthoven, Soestdijk, Maarssen, Bunnik, Maarn, Baarn, Soest, Vleuten, Zeist, De bilt, Soestduinen, Breukelen, Driebergen, Houten, Woerden, Gouda, Veenendaal, Amersfoort, Emmeloord, Utrecht, Rhenen, Ut, Utrecht.

  Functie eisen

 • Een afgeronde technische opleiding, zoals bijvoorbeeld elektromonteur, MBI, EMBI, MTS(+) of vergelijkbaar;
 • In het bezit van rijbewijs B;
 • Het is van belang dat je goed Nederlands spreekt;
 • Bereidheid om te reizen, onregelmatige werktijden zijn geen bezwaar;
 • In staat om zelfstandig te werken en stressbestendigheid;
 • Een service georiënteerde houding met uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Je woont in de omgeving van Amersfoort, Utrecht, Hilversum, Barneveld en Zeist.
 • Bedrijfsprofiel

  Wij zijn specialist in combi-ovens voor grootkeukens. Wij plaatsen en onderhouden zelf al deze apparatuur.Binnen ons familiebedrijf zijn we warm betrokken bij onze medewerkers.

  Je krijgt bij ons de ruimte om je te ontwikkelen op persoonlijk en binnen je vak.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier