Logistieke Meewerkstage mbo
CEVA Logistics
Venray
6 dagen geleden
 • Job description Wat ga je doen?
 • Jij gaat meewerken op ieder inbound proces. Je krijgt te maken met het lossen van containers aan de hand van een vastgestelde pallet opbouw.

  Ook ga je aan de slag met het systematisch ontvangen van inbound goederen, hierbij wordt alle documentatie gecontroleerd en worden de goederen ingeboekt.

  Je zult ook met behulp van een pallettruck goederen moeten verplaatsen en inkomende retouren van pakketdiensten aannemen en controleren.

  Je doet veel kennis en ervaring op tijdens deze processen en aan de hand daarvan kom je eventueel met verbeteringen of nieuwe ideeën.

  Samen met het team kun je een actieve bijdrage leveren aan het implementeren van projecten. Kortom, met deze stage ontwikkel je dus een breed inzicht over de gehele logistieke keten in een internationale, dynamische omgeving!

  Waar kom je te werken?

  Jouw standplaats is in Venray. Je gaat volledig meedraaien met het inbound team. Een klein, jong team dat goed op elkaar is ingespeeld.

  Het team bestaat uit één supervisor, twee assistent supervisors en verschillende warehouse operators. Je zult dagelijks deelnemen aan de teammeeting waar de onderwerpen performance en kwaliteit centraal staan.

 • Requirements Wat breng je mee?
 • Je volgt een mbo-studie in de richting logistiek en bent 3-6 maanden beschikbaar. Je werkt nauwkeurig en bent bekend met Outlook, Word en Excel.

  Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift. Daarnaast kun je goed in teamverband opereren, ben je gemotiveerd en leergierig.

  Tot slot houdt je je bezig met nauwkeurige processen en dat vergt de juiste focus.

  Wat bieden wij jou?

  Je zal starten rond september. De exacte startdatum, duur en het aantal werkdagen zijn allemaal bespreekbaar. Wel word je geacht minimaal 4 dagen per week aanwezig te zijn.

  CEVA Logistics biedt een stagevergoeding van €250,- per maand op basis van een fulltime contract.

  Je krijgt bij CEVA Logistics veel ruimte voor jouw ideeën en genoeg kansen om jezelf te ontplooien!

  Nieuwsgierig?

  Word jij enthousiast van deze breed georiënteerde stageopdracht en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Dan nodigen we je graag uit om te solliciteren naar deze uitdagende stage!

  Voor meer informatie over de stage of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Jolien Kooijman, campusrecruitment cevalogistics.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier