Schilder Alkmaar
Het Werkplein
Hoorn , NL
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag als onderhoudsschilder voor een leuke opdrachtgever in de regio Den Helder. Naast het vastellen van de ondergrond en het type verf, kun je ook meten, plakken, afdekken, schuren en eventueel verf mengen voordat je aan het werk gaat.

Er wordt verwacht dat je je werk nauwkeurig uitvoert en hier jouw voldoening uit haalt. Klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid staan centraal.

Je hebt :

 • Een geldig VCA (of wilt deze opnieuw behalen)
 • Afgeronde schildersopleiding
 • Minimaal 3 jaar relevante werk ervaring
 • Repair care
 • Rijbewijs B en eigen vervoer
 • Waar ga je werken?

  Onze klant is een modern schilders- en onderhouds-bedrijf die, voor verschilende opdrachtgevers in Noord-Holland, schilder en gevelonderhoud uitvoert.

  Hierbij kun je denken aan verenigingen, woningcorporaties en vastgoedbeheerders. Ze onderscheiden zich van de rest door de klantgerichte- en innovatieve- werkwijze.

  Duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel, zo zijn de bedrijfs auto's electrisch en zorgen ze voor een juiste verwerking van het afval.

  Ook heeft het bedrijf een divers personeels bestand, veel verschillende nationaliteiten en van jong tot oud. Ze bieden de jeugd een kans en ondersteunen ze waar het nodig is om zich zo te vormen tot bekwame vaklieden.

  Meer dan een kwart van het personeel is intern opgeleid!

  Voor wie ga je werken?

  Je gaat werken voor Het Werkplein! Samen met onze backofficepartij stellen wij ons op als goed werkgever. Dit houdt voor ons in dat wij persoonlijk betrokken zijn bij al onze medewerkers en die extra stap zetten die soms nodig is om jou te helpen.

  Wij staan altijd voor je klaar! Zo heb jij een eerste aanspreekpunt en een collega als back-up, welke precies weten wat er bij jou speelt.

  Onderhandeling omtrent salaris? Nieuwe baan? Uitdagingen, welke je functioneren in de weg staan? Wij staan voor jou klaar!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier