Medewerker Veiligheidstechniek
Reinier van Arkel
Vught / Den Bosch
6 dagen geleden

Medewerker Veiligheidstechniek

Zorg jij dat onze zorgmedewerkers optimaal kunnen functioneren?! Lees dan snel verder en solliciteer!

Waar je gaat werken :

FacZo is de gezamenlijke facilitaire regieorganisatie van Reinier van Arkel en GGZ Oost Brabant. Het werkgebied ligt in de regio’s Den Bosch, Vught, Oss, Veghel, Boekel, Boxmeer en Helmond.

Voor de regio Vught / Den Bosch zijn we op zoek naar een technisch beheerder die de veiligheidstechniek in topconditie weet te houden.

Wat je doet :

Als medewerker veiligheidstechniek vervul je een belangrijke rol in het beheren van alle installaties en middelen die de cliënten en medewerkers van Reinier van Arkel veilig houden.

Hieronder vallen onder andere de brandmeldinstallaties, toegangstechniek, brandblusmiddelen en het bouwkundige deel van de brandveiligheid en overige werkzaamheden horende in het team techniek.

Je bent het aanspreekpunt voor interne- en externe leveranciers op operationeel gebied voor deze onderdelen. Je begeleidt leveranciers bij onderhoud, volgt 1e lijns storingen zelf op en bent adviseur in projecten.

Onderdeel van deze functie is ook de storingsdienst waarin je samen met het team techniek, onderhoud en veiligheid ervoor zorgt dat de zorg zo optimaal mogelijk haar werk kan doen.

Wij vragen :

 • Je beschikt over een afgeronde opleiding beheerder brandmeldinstallaties & ontruimingsinstallaties;
 • Je beschikt over relevante werkervaring binnen het service & onderhoud in de (brand)beveiligingstechniek;
 • Je hebt passie voor techniek en veiligheid;
 • Je bent een prettige gesprekspartner voor de klant, zorg en cliënten.
 • Wij bieden :

  Een functie met veel uitdaging, een goede werksfeer en arbeidsvoorwaarden conform CAO GGZ. Het betreft een dienstverband voor de duur van 1 jaar van gemiddeld 36 uur per week.

  Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden kan dit worden omgezet naar een overeenkomst voor onbepaalde tijd.

  Nadere informatie :

  Voor meer informatie over de functie neem je contact op met : Wesley de Bree (teamleider FacZo services), bereikbaar op : 06-23620185.

  Solliciteren :

  Interesse? Leuk! Reageer dan door het toesturen van je CV en motivatie naar : wesleydebree faczo.nl

  Reageren op deze vacature kan tot en met : zondag 31 oktober 2021.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier