Productiemedewerker
Kei Uitzendbureau
APELDOORN, NL
20 uur geleden

Werkzaamheden Productiemedewerker :

Vanuit de locatie worden de folders verwerkt voor de verspreiding .Als productiemedewerker zorg jij er samen met je collega s voor dat de machine op rolletjes loopt.

De bedoeling is dat je naast het voeden van de machine zorgt dat alle folders op de juiste manier op de band komen te liggen.

Jij weet als geen ander dit zo netjes mogelijk te doen en zorgt dat er geen dubbele folders in de machine terecht komen.

Door jouw snelheid en handigheid voorkom je storingen en stilstand. Zie je dat er iets niet goed ligt? Dan los jij dit op.

Er wordt voornamelijk gewerkt in 2 ploegendienst : 06.00 -14.30 & 14.30 - 23.00. Voor het werken in ploegen krijg je 15% toeslag op elk gewerkt uur.

De productie begint op maandagmiddag om 14 : 30 en loopt door tot einde productie namelijk dezaterdagmiddag. Het is belangrijk dat je in alle ploegen beschikbaar bent.

Functie-eisen Productiemedewerker :

Je bent fulltime beschikbaarJe hebt ervaring in de productie en het liefste ook in een ploegendienstJe bent bereid 8 uur per dag staand werk te verrichtenJe bent fysiek in goede staatJe vind het leuk om zo accuraat mogelijk te werkengroot verantwoordelijkheidsgevoeldirect beschikbaar en woonachtig in de directe omgevingErvaring in de grafische sector is een grote plus!

Wat vragen wij :

 • Je bent fulltime beschikbaar ·Je hebt ervaring in de productie en het liefste ook in een ploegendienst·Je bent bereid 8 uur per dag staand werk te verrichten·Je bent fysiek in goede staat·Je vind het leuk om zo accuraat mogelijk te werken·groot verantwoordelijkheidsgevoel·direct beschikbaar en woonachtig in de directe omgeving·Ervaring in de grafische sector is een grote plus!
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier