Management Assistant Category Management
Aldi
Culemborg, NL
33 minuuten geleden

ALDI is de uitvinder van discount en staat voor eenvoud : wij houden het simpel. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Toch is dit precies waar het ons om gaat.

Als uitvinder van discount is het onze missie om boodschappen doen zo simpel mogelijk te maken voor onze klanten. Wij zetten ons dagelijks in om discount opnieuw uit te vinden, om de klant elke keer opnieuw van slimme, eenvoudige oplossingen te voorzien.

Wij zijn uitvinders. Wij zijn trots op wat we samen bouwen. Wij zijn medewerkers met POWER .

In deze functie ben jij, eventueel samen in een duo, het eerste aanspreekpunt en ondersteun je de directeuren in de breedste zin van het woord.

Naast ondersteunende taken zoals het beheer van de agenda's, het plannen van reizen en het boeken van hotels beantwoord je ook de telefoon en organiseer je vergaderingen en bijeenkomsten.

Bij vergaderingen notuleer je en werk je deze uit. Hiernaast ben je er als er vragen zijn vanuit de organisatie. Als spin in het web schakel je veel met verschillende afdelingen nationaal en internationaal.

Hiernaast ben je bekend met het maken van presentaties en organiseer jij als de beste!

Bij ALDI is geen dag hetzelfde, je bent ondernemend, enthousiast en je kan goed zelfstandig werken. Hiernaast sta je stevig in je schoenen en kan je hoofd- van bijzaken onderscheiden.

 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschift. Duits is een pre
 • Je hebt een afgeronde Schoevers opleiding
 • Je hebt 5 jaar werkervaring in een soortgelijke rol.
 • De waarden van ALDI zijn eenvoud, verantwoord en betrouwbaar. Hier handelen we dagelijks naar. Werken bij ALDI betekent uitgedaagd worden om het maximale uit ALDI, je team en jezelf te halen.

  Bij onze organisatie past een enthousiaste persoonlijkheid. Mensen die initiatief tonen, assertief en ondernemend zijn - dat zijn onze talenten van de toekomst.

  Wij hebben oog voor en bieden ondersteuning bij jouw persoonlijke ontwikkeling. En dit alles in een dynamische en internationale werkomgeving met veel doorgroeimogelijkheden.

  Wat wij jou te bieden hebben :

 • goed salaris
 • p e nsioenregeling conform Bedrijfstak Pensioenfonds Levensmiddelen (BPFL)
 • 24 vakantiedagen
 • op basis van de huidige CAO VGL (1 april 2017 tot 1 april 2019) recht op 156 roostervrije uren op jaarbasis, gekoppeld aan een fulltime dienstverband
 • 8% vakantietoeslag
 • r eiskostenvergoeding
 • collectieve zorgverzekering
 • moderne werkomstandigheden
 • ALDI vernieuwt! Wij bieden je alle ruimte om jezelf door te ontwikkelen en mee te groeien met onze toffe organisatie! Doe jij mee?

  Wil je eerst nog meer informatie? Of ben je nieuwsgierig naar andere functies bij ALDI? Bekijk dan onze carrière pagina.

  Benieuwd naar de stappen die ALDI zet op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen? Neem een kijkje op http : / / www.aldi.nl / verantwoord .

  Een e-assessment maakt deel uit van de sollicitatieprocedure. Ook voert ALDI een integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel (FAD) uit, of vragen we je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overhandigen bij indiensttreding.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier