Commerciële servicemedewerker rijbewijs B/C
Tempo Team Transport
Diemen
5 dagen geleden

wie ben jij

 • Een commerciële instelling; jij ziet kansen en grijpt deze met beide handen aan;
 • in bezit van bij voorkeur rijbewijs C, met ervaring op een grote bestelwagen;
 • woonachtig in de buurt van Diemen;
 • jij krijgt energie van het vele klantcontact.
 • wat ga je doen

  Als chauffeur ben je niet alleen chauffeur. Je bent eigenlijk een commercieel servicemedewerker. In een bakwagen of grote bestelbus ga jij dagelijks langs 15 tot 50 adressen waar jij zorgt dat alle hygiënische producten vervangen of geplaatst worden.

  Ook zorg je ervoor dat de uitloop matten bij supermarkten bijvoorbeeld vervangen worden. Dit kan dus fysiek een hele uitdaging zijn.

  Je handelt proactief door bijvoorbeeld problemen te signaleren, en deze samen met jouw team op te lossen. En wanneer je een kans ziet om de klant nog blijer te maken met een product van Lavans, laat je die natuurlijk niet lopen.

 • De klant staat bij jou namelijk altijd op nummer 1. Maar natuurlijk is het voor jou heel mooi meegenomen dat jij een flinke bonus kunt binnenslepen;
 • namelijk tot wel 10% van de jaarwaarde van de binnengehaalde omzet. Dat kan dus best wel aantikken. Jouw werkdagen zijn maandag tot en met vrijdag.

  Je start tussen 06.30 en 07.00 en werkt gemiddeld 9 uur per dag.

  waar ga je werken

  Bij deze opdrachtgever ben je geen nummer, maar familie. Je komt te werken in een dynamisch, modern bedrijf dat groeit. Je krijgt de ruimte en vrijheid je te blijven ontwikkelen, en je werkt nauw samen met jouw team.

  Je klanten bestaan uit bedrijven, tankstations en winkels. Je bouwt je eigen netwerk op, en hebt veel contact met jouw klanten.

  Jij start natuurlijk als vrachtwagenchauffeur via Tempo Team Transport. Dat betekent voor jou dat je een detacheringscontract krijgt, vanaf dag 1.

  Elke week een salaris dat klopt. Ook wordt er samen met jou gekeken wat jouw wensen en ambities zijn, en waar jij helemaal op je plekje zit.

  En dan krijg je ook nog eens jaarlijks nascholing voor je Code 95, en zijn er natuurlijk nog tal van andere opties bespreekbaar qua opleidingen.

  Jij krijgt enthousiaste, open contactpersonen bij wie je terecht kunt met al je vragen, maar ook gewoon voor een kletspraatje of wat informatie.

  Wij kijken ernaar uit jou als chauffeur in ons team te mogen verwelkomen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier