Pompkracht medewerker tankstation
Arbeidskracht Groep B.V
regio Amsterdam, NL
5 dagen geleden

Ben jij thuis in Amsterdam, betrouwbaar en weet je van aanpakken? Ben je graag op de weg, spreekt het werken op een tankstation je aan en vindt jij het leuk om verschillende locaties te leren kennen?

Wellicht ben jij dan de nieuwe pompkracht medewerker tankstation die onze klanten kan helpen

vanaf 24 uur regio Amsterdam

Om meerdere klanten met tankstations in de regio Amsterdam te kunnen helpen zoeken wij nieuwe pompkrachten! Een medewerker tankstation vanaf 24 uur per week.

Iemand die met plezier de verschillende werkzaamheden op het tankstation oppakt. Je staat achter de kassa, werkt een dienst in de bakery en houdt de shop op orde.

Ook houd je het tankstation van binnen en van buiten schoon en op orde. Iemand met interesse in het werk op een tankstation en aandacht voor mensen.

Concreet hebben we nu wekelijks meerdere diensten op verschillende locaties. Wij zijn op zoek naar collega’s met het volgende profiel :

 • Ervaring op een tankstation of met kassa- en winkel werkzaamheden;
 • Je bent zelfstandig en het werken van verschillende diensten op verschillende locaties past bij jou;
 • Een vriendelijke en enthousiaste persoonlijkheid, je vindt snel je weg op een station en in een team;
 • Je bent graag bezig en pakt de verschillende werkzaamheden met plezier op.
 • De juiste kandidaten zijn ten minste 3 dagen per week beschikbaar, ook in het weekend. Veel van de locaties zijn alleen met de auto bereikbaar, dus het hebben van een rijbewijs en eigen vervoer is een pré.

  Wil je in aanmerking komen voor deze vacature, dan vragen we je om je in te schrijven. Vanaf daar wordt je vanzelf door de te nemen stappen geleid.

  Tijdens de selectieprocedure worden referenten benaderd (na jouw toestemming) en tevens wordt er een integriteitstest afgenomen.

  Mocht je wel op zoek zijn naar werk op een tankstation maar nog niet precies weten waar en hoe je wilt beginnen; ook dan is je inschrijving van harte welkom.

  Voor meer informatie kun je het beste tijdens kantooruren (08 : 30 17 : 00 uur) bellen op 033-4228000.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier