Manager Salarisadministratie
Holland Talent Group
's-Gravenhage, Zuid-Holland
10 uur geleden
source : nationale vacaturebank

Samen met twee andere collega’s ben je verantwoordelijk voor de salarisadministratie. In deze functie zal je eindverantwoordelijk zijn voor de salarisklanten.

Jij krijgt energie van je werkzaamheden, wanneer je jouw klanten volledig kan ontzorgen op het gebied van personeels- en salarisadministratie.

Jij staat altijd paraat voor jouw klantenkring en hun vragen. Zij kunnen jou altijd bereiken wanneer de nood aan de man is.

Samen met je collega’s verwerk je de personeels- en salarisadministratie voor een diverse klantengroep. Je zal verantwoordelijk zijn voor het opstellen van de maandelijkse loonstroken en aangiften loonheffingen.

Daarnaast stel je de opgave van de pensioenfondsen op en maak je pro forma salarisberekeningen. Deze zal je moeten afstemmen met onder andere het UWV.

Daarnaast heb je een adviserende rol naar de klant toe. Je bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving rondom de salarisadministratie.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier