Junior Assistent Accountant (september 2021)
BDO Nederland
Groningen
2 dagen geleden

Jouw uitdaging

Je staat aan het begin van een mooie carrière. In de functie van Junior Assistent Accountant werk je in een team zowel bij klanten als op kantoor.

Je wordt daarbij begeleid door meer ervaren collega’s. Je werkt 4 dagen per week en op vrijdag volg je een opleiding tot registeraccountant.

De theorie van je studie breng je direct in de praktijk en de praktijkervaring die je opdoet, kun je weer gebruiken in je studie.

Zo ontstaat een unieke wisselwerking tussen werk en studie. Een prima stap in jouw loopbaan naar registeraccountant. Aan jou om die stap ook daadwerkelijk te zetten. Wij helpen je daarbij.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden :

 • Je verricht controlewerkzaamheden van diverse posten in de jaarrekening.
 • Je toetst de administratieve organisatie en interne beheersing van de organisaties.
 • Je controleert de jaarrekening of deze voldoet aan wet- en regelgeving.
 • Je stelt delen van conceptrapportages op.
 • De werkomgeving

  BDO biedt een professionele werkomgeving, waarin je kennis en vaardigheden verder ontwikkeld worden. Je maakt deel uit van een team vanongeveer 40 collega’s binnen de Audit & Assurancepraktijk van de vestiging Groningen .

  Uiteraard kun je ook werken op de andere vestigingen. Je werkt onder begeleiding van ervaren collega’s in teams die per klant verschillend kunnen zijn.

  Onze klantenportefeuille is zeer divers waarbij de nadruk ligt op enerzijds het familiebedrijf en anderzijds de corporate cliënts waaronder publieke organisaties, beursfondsen en internationaal opererende ondernemingen vallen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier