Scooter Postbezorger
UBN Uitzendbureau
AALSMEER
6 dagen geleden

Over deze functie

Ben jij op zoek naar een zelfstandige parttime baan? Werk je graag in de buitenlucht? En wil jij met een scooter door de buurt rijden?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn namelijk op zoek naar mensen die de post willen rondbrengen op de zaterdag.

Je begint je dag om uiterlijk 07 : 00 uur op het depot. Met al je collega’s drink je een kop koffie en sorteer je de post op route.

Je neemt alle brieven in één keer mee (gemiddeld zo’n 1500 poststukken) dus het is belangrijk dat deze op een logische volgorde liggen.

In principe werk je altijd in de zelfde wijk / postcodegebied dus jij kent alle straten op je duimpje! Belangrijk is dat je nauwkeurig werkt en natuurlijk is er hier en daar nog tijd voor een praatje met een buurtbewoner.

Aan het einde van de dag breng jij je scooter weer terug naar het depot en zal je jouw werkdag afsluiten.

Wat verwachten wij van jou?

Wat verwachten wij van jou?

Naast dat jij bestand bent tegen alle weersomstandigheden moet je ook op zaterdag beschikbaar zijn. Daarnaast moet je minimaal voldoen aan de volgende eisen :

 • Je hebt een rijbewijs of scooter certificaat;
 • Je bent beschikbaar tussen 7 : 00 en 17 : 00 uur;
 • Je kunt zelfstandig werken;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier