Junior Aanbestedingsjurist
NIC Inkoopprojecten
, NL
6 dagen geleden

Als het over recht gaat, beginnen jouw ogen te twinkelen. Jouw kennis is de basis voor de beste adviezen.

NIC Inkoopprojecten is een van de grootste en meest ervaren inkoopadviesbureaus van Nederland. Het is opgericht in 1921 en de meeste mensen hebben geen idee dat er zonder dit voormalige Rijksinkoopbureau een hoop zaken de mist in kunnen gaan.

Jij gaat als aanbestedingsjurist publieke opdrachtgevers ondersteunen bij de realisatie van een effectief, efficiënt en rechtmatig haalbaar inkoopproces.

De projecten en klanten variëren enorm; het kan gaan van onderhoud aan de vloot van Rijkswaterstaat tot ICT-inkooptrajecten voor het mkb.

Of projectmanagement voor een provincie bij de aanleg van een rijksweg. Jouw drang om te scoren, kennis te ontwikkelen én te delen zijn hiervoor onmisbaar.

Dit doe je als junior aanbestedingsjurist voor NIC Inkoopprojecten

Met jouw kennis en ervaring ben je als adviseur van toegevoegde waarde voor de opdrachtgever. Je treedt op als projectleider en bent verantwoordelijk voor het resultaat.

Je werkzaamheden hiervoor bestaan uit het :

 • Begeleiden van (Europese) aanbestedingen.
 • Ondersteunen van onze klanten en collega consultants bij juridische vraagstukken, met name op gebied van aanbestedings- en contractenrecht.
 • Opstellen van overeenkomsten en voorwaarden.
 • In kaart brengen van inkoopprocessen.
 • Ondersteunen bij het uitzetten van strategieën en het behalen van gestelde doelstellingen.
 • De ideale junior aanbestedingsjurist in onze ogen

  Barst van de energie. En dat straal je ook uit. Wanneer jij binnenkomt, worden mensen blij van je enthousiaste uitstraling, je wil om de beste adviezen te geven en je drive om daar alles voor te doen.

  En natuurlijk ben je juridisch sterk theoretisch onderlegd, kun je uitstekend communiceren en ben je in staat om kansen te zien én te pakken.

  Het is tenslotte een consultancyrol. Het gaat om het gezamenlijke resultaat, dat snap jij als resultaatgerichte teamspeler. Verder heb je :

 • Minimaal een afgeronde wo opleiding in een juridische richting.
 • Maximaal 2 jaar werkervaring; je staat aan het begin van je carrière.
 • Je hebt affiniteit met de publieke sector.
 • Bijbanen en vrijwilligerswerk zijn een sterke pre.
 • Jouw nieuwe werkplek als junior aanbestedingsjurist

  Nergens in Nederland is zoveel kennis en ervaring van inkoop en contractmanagement op een plek te vinden als bij NIC Inkoopprojecten.

  Wij bestaan al sinds 1921 en hebben momenteel vier vestigingen in heel Nederland, waar meer dan 110 medewerkers in vaste dienst zich dagelijks vol enthousiasme inzetten voor onze klanten.

  Wil je weten hoe het er bij ons aan toe gaat? een filmpje over onze bedrijfscultuur. Jij bent gemiddeld 80% van je tijd bij je klanten op locatie.

  De rest van de tijd ben je te vinden op een van onze regionale kantoren, afhankelijk van je eigen woonlocatie kiezen we samen de best passende regio. Klinkt goed hè?

  Dit krijg jij als junior aanbestedingsjurist bij NIC Inkoopprojecten

  Bij ons gaan business en persoonlijke ontwikkeling hand in hand. Je krijgt een unieke kans om voor zeer aansprekende klanten aan de slag te gaan.

  Daarnaast bieden we een groot aanbod van opleidingen en trainingen waarmee je je zowel zakelijk als persoonlijk ontwikkelt.

  Bovendien ontvang je als aanbestedingsjurist :

 • Een marktconform salaris.
 • Een uitgebreid opleidingstraject en de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen tot expert.
 • Flexibele werktijden en mogelijkheden tot thuiswerken.
 • Een prima pensioenregeling.
 • Kom ons team versterken!

  Ben jij de aanbestedingsjurist wiens kennis de basis voor de beste adviezen is? Solliciteer dan direct via onderstaande button.

  Wil je eerst nog meer informatie over de functie, organisatie of mogelijkheden? Neem dan contact op met Bo van Dijck via +31 6 20 31 68 74 of met Paula Oudmaijer via +31 6 55 16 00 86

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier