Junior Toezichthouder Civiele Techniek
Moteq
Zwolle
1 dag geleden

Wat jij gaat doen

Je gaat voor 50% van je tijd aan de slag op kantoor in de regio Zwolle met het voorbereiden en rapporteren van je taken als uitvoeringsbegeleider.

De andere 50% van je tijd ga je aan de slag als uitvoeringsbegeleider op de projecten. Het betreft hier alle voorkomende civieltechnische werkzaamheden rondom het spoor en stationsomgevingen.

Jij houdt namens de opdrachtgever toezicht hierop. Je zorgt er samen met de aannemer voor dat de werkzaamheden correct volgens contract en de kwaliteitseisen worden uitgevoerd.

Ben jij de kandidaat?

Wij zoeken een medewerker met een MBO of HBO afgeronde civieltechnische opleiding en je woont bij voorkeur in de regio Gelderland / Overijssel.

Het is een semi mobiele functie en een rijbewijs B is daarom een vereiste.

Wat wij bieden

Voor deze functie kom je bij Voort in dienst. Jij staat bij ons centraal. Elk moment van jou vinden wij bijzonder. En vieren wij samen.

Wij zorgen dat jij op de juiste werkplek belandt. Waar jij past. Waar je techniek op de kaart zet. Want dat is jouw vak.

En samen werken we aan jouw ontwikkeling. Zodat je blijft groeien op technisch en professioneel vlak. Je krijgt van ons :

 • een mooie baan bij onze opdrachtgever
 • een goed salaris om rond te komen en leuke dingen te doen
 • 3 trainingen per jaar bij de Voort Academy om aan je ontwikkeling te werken
 • een opleidingsbudget van €1250,- per jaar zodat je blijft groeien
 • een aandraagbonus, 24 vakantiedagen en nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden waar jij blij van wordt
 • Waar jij gaat werken

  Onze opdrachtgever betreft een jong en dynamisch adviesbureau. Dit bureau kenmerkt zich door de platte organisatiestructuur waarbij er veel gestuurd wordt op de eigen verantwoordelijkheid in de werkzaamheden.

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier