Internationaal Service Engineer
Edison Projectmanagement B.V.
Veenendaal, NL
6 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Internationaal Service Engineer

Als Internationaal Service Engineer ben je in samenwerking met je collega’s verantwoordelijk voor het installeren, in bedrijfstellen en testen van de machines van onze opdrachtgever, met name in het buitenland.

Voor deze klussen ben je per keer ongeveer 3 á 4 weken op locatie bij de klant. Daarnaast ben je bezig met het verhelpen en opsporen van storingen bij de klant.

Ook voor regulier onderhoud wordt je ingezet. Jouw werkzaamheden zijn met name elektrisch, maar ook voor een deel mechanisch.

Functie eisen Internationaal Service Engineer

 • Je hebt een MBO 4 opleiding afgerond in de richting van Elektrotechniek of Mechatronica;
 • Je bent bereid om veel te reizen (zo'n 60%);
 • Je hebt goede beheersing van de Engelse taal, het spreken van een tweede vreemde taal is een pré.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen €2500,- en €3500,- ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier