Elektromonteur Specialist (Field service Engineer)
VolkerWessels
Amersfoort, Netherlands
4 dagen geleden

Elektromonteur Specialist (Field service Engineer)

geplaatst op 13 juli 2018

Voor de afdeling Reparatie en Onderhoud in Staphorst zijn wij op zoek naar een fulltime : Elektromonteur Specialist (Field service Engineer)

BedrijfVolker Stevin MaterieelLocatieStaphorstNiveau MBO

Jouw uitdaging

De nadruk van de functie ligt op het zelfstandig installeren en onderhouden van elektrische installaties en besturingssystemen van asfaltcentrales en / of breek-

zeef- en menginstallaties. Ook lever je een bijdrage aan storingsanalyses, opstellen van onderhoudsplannen en verbeteringen ten aanzien van het productieproces.

Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van preventief en correctief onderhoud (storingen) aan ons materieel.

Daarnaast voer je keuringen uit en verricht je de bijbehorende administratieve taken op projectlocaties en in de werkplaats.

Je opereert vanuit de locatie Staphorst en werkt nauw samen met je collega monteurs, projectcoördinatoren, werkvoorbereiders en uiteraard klanten.

Je wordt ingezet als specialist waardoor je een belangrijke bijdrage levert aan de betrouwbaarheid van de diverse asfaltcentrales verspreid over Nederland.

De overige werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig installeren en onderhouden van :

 • divers elektrisch materieel en
 • diverse soorten installaties op bouwprojecten.
 • Wat verwachten wij van jou :

 • Dat je in het bezit bent van de volgende opleiding / certificaten - of bereid zijn deze te behalen : afgeronde opleiding Sterkstroom-
 • of Bedrijfsinstallatieselektrotechniek mbo niveau 4 of gelijkwaardig;
 • dat je op de hoogte bent van de NEN 1010 & NEN 3140 normen, of bereid een cursus te volgen;
 • Kennis en ervaring met PLC’s en frequentieregelaars;
 • enige jaren ervaring in een soortgelijke functie;
 • een VCA diploma;
 • een rijbewijs B(E);
 • een servicegerichte instelling;
 • geen 9 tot 5 mentaliteit en dat je een teamplayer bent;
 • kennis en ervaring in industriële elektrotechnische installaties is een pre.
 • Ons aanbod :

  Wij bieden je, naast die mooie uitdagende / afwisselende baan, een volledig ingerichte servicebus met de nodige meetapparatuur en gereedschappen, smartphone en laptop.

  Een uitstekend loon volgens de CAO Bouw & Infra (bouwplaatswerknemers), mogelijkheid tot deelname aan een collectieve zorgverzekering en goede pensioenregeling.

  Daarnaast vinden wij naast hard werken een leuke werksfeer en ontspanning ook erg belangrijk. Daarom krijg je gemiddeld 25 vakantiedagen en 20 roostervrije dagen.

  Kortom, bij VSM zit je goed!

  Ben jij onze nieuwe collega?

  Stuur dan je motivatiebrief en cv naar Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met de Teamleider Heine Hoogeveen via +31 6 1385 3495.

  Een pre-employmentscreening zal deel uitmaken van het sollicitatieproces.

  De privacyverklaring voor sollicitanten Volker Stevin Materieel bv is van toepassing en te vinden op onze site.

  Deel deze vacature :

  Solliciteren is makkelijk

  1. vind je droombaan2. solliciteer direct online3. ontmoet onze collega’s4. laat zien wie je bent5. seal the deal6. maak morgen mogelijk

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier