Manager QA Compliance
LabResource Nijmegen
regio Nijmegen, Gelderland, NL
3 dagen geleden
source : Monsterboard

regio Nijmegen Professioneel, farmaceutisch bedrijf dat biofarmaceutische geneesmiddelen ontwikkelt en produceert. De organisatie is een wereldwijd bekende speler binnen dit marktsegment.

De bedrijfscultuur wordt gekenmerkt door slagvaardigheid, resultaatgerichtheid, zelfstandigheid en een professionele uitstraling.

Functiebeschrijving Voor één van onze opdrachtgevers, een internationale speler op het gebied van biopharmaceuticals, is LabResource op zoek naar een Manager QA Compliance.

Deze afdeling is verantwoordelijk voor de GMP compliance van alle informatiesystemen die in gebruik zijn of geïmplementeerd moeten worden bij dit bedrijf.

 • Als manager van deze afdeling ben je verantwoordelijk voor de aansturing van 6 QA Compliance Officers. Verantwoordelijkheden : Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie en je signaleert verbeterpunten in de procesvoering;
 • Definiëren en coördineren van projectplannen voor de implementatie van nieuwe richtlijnen de informatiesystemen (bijvoorbeeld LIMS).

  Review en vrijgave van QA documentatie (protocollen, release documentatie etc.) Coördinatie en uitvoering van interne en externe audits (FDA / GMP).

  Verantwoordelijk voor continuïteit en positieve ontwikkelingen. Met je helicopterview en teamgeest ben je in staat om naast het eigen proces ook een waardevolle bijdrage te leveren aan de optimalisatie van de totale afdeling binnen organisatie.

  Je bent een echte people manager en weet jouw team op de juiste wijze te motiveren. Je hebt plezier in het coachen met als doel verdere ontwikkeling te stimuleren.

  Het betreft een functie voor 40 uur per week met uitzicht op een vast dienstverband. Functie-eisen We zoeken iemand met de volgende eigenschappen : Afgeronde Bachelor of Master opleiding Senior level werkervaring binnen een GMP-

 • gereguleerde industrie in bijvoorbeeld een QC, QA of productie omgeving. Kennis van en ervaring met GMP of FDA richtlijnen Beschikbaar voor 40 uur per week Communicatief sterk (in Engels;
 • Nederlands is een pre). Arbeidsvoorwaarden Dienstverband : In directe dienst bij opdrachtgever met uitzicht op vast Salarisindicatie : tot € ,-

  bruto op jaarbasis met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden Werktijden : 40 uur per week Standplaats : Regio Nijmegen Manager QA Compliance : aansturen van de QA Compliance groep bij internationaal farmaceutisch bedrijf.

  LabResource is het grootste laboratorium recruitment bureau in Nederland, gespecialiseerd in uitzenden, detacheren en werving & selectie binnen : Quality Assurance / kwaliteitszorg, research en development, product ontwikkeling, laboratoriumcoördinatie en management, procesvalidatie en optimalisatie.

  Vacatures waar wij voor werven zijn onder andere : laborant, analist, quality Assurance officer, laboratoria manager, R & D medewerker, applicatie specialist, organisch / synthetisch technician, science / wetenschappelijk medewerker, technicians.

  Vakgebieden zijn onder andere : biochemie, life science, moleculair biologie, analytische chemie, petro chemie, microbiologie, biotechnologisch, scheikunde, organische chemie, synthese, voedingsmiddelen, farmacie, petrochemie, milieu chemie, scientific sales, geur en smaakstoffen, klinisch / medische chemie, medical devices, food & nutrician.

  Interesse Interesse, klik op de solliciteerknop om direct te solliciteren. Ook kun je telefonisch contact opnemen met LabResource via T.

  024 - 799 99 20 of een CV per e-mail toesturen naar

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier