Schilder
Faber Personeelsdiensten
Zaltbommel
1 dag geleden

Wat jij gaat doen

Wat je precies gaat doen als schilder, dat is aan jou. Wij als Faber hebben de gaafste projecten in Midden Nederland. Kortom wat jij als schilder ook zoekt bij Faber ben je aan het goede adres.

Wil jij bijvoorbeeld graag aan de slag als schilder in een omgeving met veel aandacht voor het ambacht? Werk jij liever in teamverband aan een klus?

Of sta je juist liever alleen als schilder? Nieuwbouw of juist particulier schilderwerk? Wil jij veel verschillende korte klussen of juist stabiliteit en zekerheid?

Wat jij als schilder ook wilt bij Faber helpen je graag om dit te realiseren. Jij bent onze specialist, wij zijn jouw schakel!

Ben jij de kandidaat

Dan ben jij op zoek naar een volgende baan als schilder. Of wil je in ieder geval graag van ons weten wat voor jou de mogelijkheden als schilder zijn.

Hoe meer ervaring en afgeronde trainingen of opleidingen, des te meer keuze we je kunnen bieden.

Wat wij bieden

Als schilder word jij verloond conform de Schilders CAO, dit betekent voor jou dat je :

salaris conform Schilders CAO ontvangt, dus meestal tussen de € 2.500 en € 3.500 per maand. Daarnaast bouw je vanaf dag één pensioen op.

Keuze mogelijkheden in het pensioen dat het beste bij jou past : Stipp, BPF Schilders.

Daarnaast bieden wij jou 2 cursussen / trainingen per jaar aan en spaar jij als schilder bij ons met ieder gewerkt uur voor mooie cadeaus.

Hierbij kun je denken aan gereedschap, huishoudelijke apparatuur, uitjes en nog veel meer.

Ieder jaar een gezellige barbecue en kerstborrel met al jouw Faber collega’s!

Meer weten?

Ben jij enthousiast geworden of wil je meer weten? Solliciteer dan snel of neem (vrijblijvend) contact met ons op. Onze accountadviseur in Amersfoort Naomi helpt je graag verder en is telefonisch of per whats-app te bereiken op 06-12 07 46 23.

Je kunt ook een mail sturen naar n.vandeuveren faberpersoneel.nl

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier