Microsoft Systeembeheerder
Naturalis Biodiversity Center/ DiSSCo
Leiden, Zuid-Holland, NL
3 dagen geleden

Naturalis Biodiversity Center is hét kennisinstituut op het gebied van biodiversiteit in Nederland. Met ruim 43 miljoen objecten beheren we één van de grootste natuurhistorische collecties ter wereld.

Wereldwijde samenwerkingsverbanden, met 13 hoogleraren aan de Nederlandse universiteiten en de enorme collectie van planten, dieren, gesteenten en mineralen, geven Naturalis een unieke internationale positie en verantwoordelijkheid.

Met onze tentoonstellingen, educatieve en maatschappelijke activiteiten laten wij een breed publiek kennis maken met de diversiteit van het leven op aarde In ons prijswinnende vernieuwde museum verwelkomen wij jaarlijks ruim 400.000 bezoekers.

Wij zijn op zoek naar een Microsoft Systeembeheerder voor 36 uur per week

Wat ga je doen?

De afdeling ICT is bij een kennisinstituut als Naturalis core business. De systeembeheerder maakt deel uit van het team ICT Support.

ICT Support beheert een deel van de infrastructuur binnen Naturalis, met name de werkplekken, gebruikers en devices. Het team werkt nauw samen met de specialisten van Applicatie Ontwikkeling, Applicatiebeheer en Infra.

In deze functie beheer je samen met je collega’s de ICT-infrastructuur, ontwikkel je nieuwe toepassingen en implementeer je nieuwe hardware, software en andere ICT componenten.

Wij vertrouwen complexe vraagstukken over ICT-infrastructuur aan jou toe. Je houdt ontwikkelingen en innovatie in je vakgebied nauwlettend in de gaten en adviseert de organisatie - gevraagd en ongevraagd - over nieuwe technologieën.

Je coacht en begeleidt als Microsoft Systeembeheerder de support medewerkers van de afdeling in de dagelijkse operatie en in afdelings-projecten.

Profiel en functie-eisen

Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau, met de nodige vakkennis van complexe infrastructuur. We gaan ervan uit dat je alle facetten van je vakgebied beheerst, daarnaast heeft iedere beheerder zijn eigen specialismen.

Voor deze functie zoeken we een ervaren expert op het merendeel van de volgende gebieden :

 • Desktop- en Serverbeheer (Windows 10, Windows Server 2012 / 2016 / 2019, Hyper-V);
 • ICT security;
 • SCCM / Intune;
 • Office 365
 • Active Directory / Azure-AD;
 • Ms SQL server (pre)
 • ITIL v4;
 • Google Workspace;
 • Agile werken;
 • Werken in TopDesk;
 • Ervaring met plannen en coördineren van projecten.
 • Je hebt een resultaat- en servicegerichte instelling en durft initiatief en verantwoordelijkheid te nemen. Je bent proactief, flexibel en gericht op samenwerking.

  Goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels zijn een vereiste voor de functie.

  Om de tentoonstelling van Naturalis ook in de weekenden succesvol te presenteren ben je bereid om met je collega's in roosterdienst een weekenddienst voor je rekening te nemen (eens in de 6-8 weken).

  Ons aanbod

  Een functie in een dynamische en fascinerende werkomgeving. Een organisatie met een grote diversiteit aan professionals met liefde voor de natuur en biodiversiteit.

  Je gaat werken in Leiden, goed bereikbaar vanuit andere plaatsen in de Randstad. Het salaris ligt tussen € 2868,- en € 3.

  755,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. De arbeidsovereenkomst is in eerste instantie voor een periode van 12 maanden.

  Bij indiensttreding vragen wij om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Een aanstelling op ZZP-basis of via een detachering behoort niet tot de mogelijkheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier