Kom jij team Zuid als stagiair versterken?
ContourdeTwern
Tilburg Zuid, Nederland
1 dag geleden

Hoofdtaken

Er zijn verschillende taken mogelijk o.a. :

 • Het begeleiden / ondersteunen van bewoners / vrijwilligers bij diverse projecten / werkgroepen, zoals ruilwinkel (volwassenen), buurtraad Oerle (volwassenen), werkgroep Samen Sterk (volwassenen en kinderen), buurtgroep Zuidvleugel (volwassenen), huiskamer (ouderen), ouderkamer (ouderen), present werken in de wijk (alle doelgroepen).
 • Het voorbereiden en uitvoeren van naschoolse kinderactiviteiten als de speelleerclubs (taalstimulering kleuters), meideninloop (10 t / m 14 jaar, gericht op sociale en emotionele ontwikkeling), R-
 • play (naschoolse activiteit), kleurrijke ouderkamer (ouders en kinderen). Het betrekken van ouders bij de activiteiten is een groot aandachtspunt.

  Alle activiteiten / projecten / werkgroepen hebben de uitdaging zoveel als mogelijk zelfstandig te draaien vanuit bewonersparticipatie.

  ContourdeTwern werkt volgens 'Welzijn nieuwe stijl'. Hierdoor variëren taken binnen het stagepakket. ContourdeTwern speelt in op wensen en behoeften van bewoners met daarbij de inzet van de eigen kracht van een bewoner.

  Kerntaken van de sociaal werker :

  1) Expert van de wijk.

  2) Specialist in samenredzaamheid.

  3) Verbinder in de sociale basisinfrastructuur.

  In elk van deze taken zitten 3 elementen :

  3) Presentie.

  Wat doen sociaal werkers niet :

  1) Routinematig werk.

  2) Langdurig hetzelfde werk.

  3) Continue op dezelfde plek.

  4) Voor steeds dezelfde mensen.

  Functie-eisen

  De voorkeur gaat uit naar de opleidingen HBO Social Work (CMV), Sociale Studies, Pedagogiek en Toegepaste psychologie.

  Voor ouderenadviseurs en de activiteit ouderkamer gaat de voorkeur uit naar de opleiding Sociaal Maatschappelijke Dienstverlening.

  Bijzonderheden

  Het zou fijn zijn als je het team een jaar kunt ondersteunen.

  We ondersteunen de mogelijkheid tot het verwerven van de competenties die bij jouw opleiding passen en de mogelijkheid tot het volgen van interne trainingen.

  Stagetaken worden in onderling overleg vastgesteld en kunnen gedurende het jaar wijzigen. Dit betekent dat we op zoek zijn naar een flexibele werkhouding.

  Ook kan er aan je gevraagd worden om een avond of een weekend te werken.

  Informatie

  Neem voor meer info contact op met Debbie Sondag : stagetilburg r-newt.nl

  Solliciteren

  Stuur je sollicitatiebrief met CV naar onderstaand e-mailadres en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier