Arts
Accare
Kampen, NL
6 dagen geleden

Voel jij je thuis in een organisatiewaarin elke medewerker belangrijk is en waar weinig hi rarchiebestaat? Wil je graag verantwoordelijkheid dragen voor het welzijnvan de cli nt en met jouw professionaliteit n van onze teamsversterken?

En zie je het als een uitdaging met ons mee te denkenin onze ontwikkeling naar continue verbetering van onze zorg voorde cli nt?

Dan heten wij je van harte welkom.Behalve een boeiende en inspirerende werkomgeving bieden wij je eenuitdagende functie. En, afhankelijk van jouw ambities encapaciteiten, is een loopbaan mogelijk waarbij je gefaciliteerdwordt door middel van opleidingsmogelijkheden encoaching.

Wat ga jedoen?

We zoeken een arts die ervaringheeft met psychofarmaca of een arts die dit binnen redelijketermijn eigen kan maken. Je werkt met collega's samen om tot debest mogelijke behandeling te komen waarbij jij zelfstandig vormgeeft aan de farmacotherapeutische behandeling.

Afhankelijk van jeaanvullende opleidingspakket bespreken wij samen met jou welkewerkzaamheden jij verder kunt oppakken. Het uitvoeren van dualecrisisinterventie valt binnenkantooruren.

Waar kom je tewerken?

Je komt te werken op depoliklinieken van Accare in Deventer / Kampen. Je werkt samen met eenenthousiast team van behandelaren die regelmatig outreachendwerken.

Dit maakt dat je zelfstandige beslissingen neemt binnen decontext van de multidisciplinaire behandeling. Jij hebt dekwaliteit om de verbinding vanuit jouw expertise naar het team temaken.

Wat maakt het werken bijAccare Deventer en Kampen zoaantrekkelijk?

In Deventer zijn driegeneralistische teams met jonge enthousiaste hulpverleners diedoorontwikkeling en innovatie hoog in het vaandel hebben staan.

Twee teams in de kinder- en jeugdpsychiatrie en n in deForensische Jeugd en OrthoPsychiatrie. Deze teams versterken elkaarwat de behandeling van de cli nt ten goedekomt.

Kampen is een kleine poli waar met kortelijnen wordt gewerkt waardoor er snel en veelal samen integraalonderzoek wordt gedaan.

Zowel regie-behandelaren alsbehandelco rdinatoren zijn en blijven grotendeels actief bij eencasusbetrokken.

Functie-eisen

Watmogen we van jou verwachten?

Je bent een BIG-geregistreerd artsmet een AGB code. Je bezit medische competenties, waardoor de focus? naast een optimale medicamenteuze behandeling ?

gericht is op hetzo zelfstandig mogelijk leren of laten functioneren in deverschillende domeinen (systeem, school, sociaal,psychisch).

Watbieden wij jou?

Accare biedt een uitdagende enprofessioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Je krijgt als medewerkerde ruimte voor ondernemerschap.

Daarnaast is het de plek waar je jeop je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de kanskrijgt om nieuwe idee n in de praktijk te brengen.

We bieden eenaantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals hetfietsenplan, laptop, mobiele telefoon, pensioenfonds,eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen en eenreiskostenregeling.

Wat krijg je daarnaast nogmeer?

 • Vrijheid enverantwoordelijkheid om bij te dragen aan je eigen ontwikkeling,die van Accare en de zorg die wijleveren
 • Persoonlijke ontwikkeling on the job,maar ook betaaldeopleidingsmogelijkheid
 • Collega's vol passie diehandelen naar onze kernwaarden : lef, volhardend en elke dagbeter
 • Een jaarcontract voor 24-36 uur per week,die wanneer we beiden tevreden zijn met elkaar wordt omgezet in eenvast contract
 • Evidence based zorg die wij insamenwerking met ketenpartnersontwikkelen
 • Afhankelijk van opleidingen ervaring wordt de functie ingedeeld volgens CAO GGZ in FWG 65 (?3.465,- t / m 5.439,-).

  Medewerkers krijgen veelruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordtgewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeeldeverantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad,Accare faciliteert eninvesteert.

  Vragen? Neem contact metons op en wij vertellen je er graag meerover!

  Wil je meer informatie over dezefunctie, neem dan contact op Ellen Pinkert, verpleegkundigspecialist. Telefoonnummer : 0686890509.

  Is jeinteresse gewekt? Reageer dan snel.

  Reageren kanuitsluitend via de website van Accare. Gebruik hiervoor onderaan devacaturetekst de button ?solliciteren'. Na verzending van gegevensontvang je direct een ontvangstbevestigingper mail.

  Bij uitnodiging vinden gesprekkenplaats middels beeldbellen of middels een persoonlijk gesprek. Wezullen je hierover gaan informeren in deuitnodigingsmail.

  Bij aanstelling wordt eenVerklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referentiesingewonnen.

  Acquisitie naar aanleiding van dezevacature wordt niet op prijs gesteld.?Delen van deze vacature in jenetwerk wel!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier