Klinisch psycholoog
TMI Interim
Breda, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Vacature Klinisch psycholoog centrumvoor autisme Breda / Tilburg

Heeft u als klinisch psycholoog ervaring en / of affiniteitmet het behandelen van cliënten met autisme? En bent u beschikbaarvoor een nieuwe uitdaging?

Dan gaan we graag met u in gesprek! Vooreen grote GGZ aanbieder in regio Breda / Tilburg zoeken wij eenenthousiaste klinisch psycholoog.

Het betreffende centrum biedtdiagnostiek en behandeling voor kinderen, jongeren en(jong)volwassenen met een stoornis in het autisme spectrum.

Hetcentrum beschikt onder andere over verschillende vormen vangroepsbehandeling en individuele behandeling binnen een ambulantesetting.

Over defunctie

De zorgverlening aanmensen met een probleem binnen het autisme spectrum vindt plaatsvanuit het levensloopperspectief en herstel ondersteunende zorg.

Debegeleiding richt zich op de personen met autisme en op (hetcontact met) mensen in de omgeving. De interne deskundigheid zalworden gebundeld om de zorgverlening in alle levensfasen door telaten lopen.

Dit betekent dat er in nauwe samenwerking met cliënt,familie, naasten en andere betrokkenen (zowel hulpverleners alsniet-hulpverleners) zorg verleend wordt.

Uitgangspunt hierbij isdat de regie van de zorg bij de cliënt ligt en alleen die zorgwordt geboden die noodzakelijk is.

Werkzaamheden

Als klinisch psycholoog bent u regiebehandelaar. U voertintake- en evaluatiegesprekken met cliënten, dat zowel volwassenenals jeugdigen met autisme betreffen.

Deze gesprekken voert uzelfstandig of in teamverband. Op basis hiervan stelt u eenbehandelindicatie op, dat u bespreekt in het behandelteam.

U neemtdeel aan wetenschappelijk onderzoek of de ondersteuning hiervan enkrijgt een rol in de supervisie en begeleiding van leerlingen enmedewerkers in opleiding.

Tevens neemt u plaats in commissies ofregionale overleggen en werkt u actief mee aan de ontwikkeling vanhet behandelbeleid van het centrum.

Wij vragen :

 • U bent BIG-geregistreerd klinisch psycholoogen heeft een geldige AGB-code;
 • U heeft ruimekennis en ervaring op het gebied van (psycho)diagnostiek,behandeling en onderzoek, bij voorkeur met ervaring met state ofthe art methodieken en behandelingen ofwel bereid opleidingenhierin te volgen;
 • U heeft aantoonbare ervaringen / of affiniteit met cliënten met autisme;
 • Ubeschikt over goede sociale vaardigheden, waaronder luisteren,motiveren en omgaan met weerstand;
 • U heeftervaring in het werken volgens zorgprogramma’s en zorg- enbehandelpaden.
 • Wijbieden :

 • Eendienstverband bij desbetreffende opdrachtgever, voor 24 tot 36 uurper week;
 • Een mooie, afwisselende baan in eenambitieus team met volop ontwikkelingsmogelijkheden;
 • De functie is ingeschaald in FWG 70 (minimaal €3.965,- enmaximaal €6.188,- bruto per maand bij een fulltimedienstverband).
 • U heeft recht op een vasteeindejaarsuitkering, tegemoetkoming reiskosten, meerkeuzesysteemsecundaire arbeidsvoorwaarden en een goedepensioenregeling;
 • Overige arbeidsvoorwaardenzijn volgens de CAO GGZ.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier