Werkvoorbereider Asset Management, Zaandam
EQUANS
Zaandam, North Holland,Netherlands
3 dagen geleden

Werkvoorbereider Asset Management, Zaandam EQUANS is dé grootste technisch dienstverlener van Nederland. Hieronder valt de business unit asset management.

Men werkt vanuit meerdere locaties aan omvangrijke asset management projecten & contracten door heel Nederland. Wil jij vanuit onze vestiging in Zaandam als Werkvoorbereider Asset management je bijdrage leveren aan deze mooie onderhoudsprojecten en tegelijkertijd veel leren en kansen krijgen om door te groeien ?

Reageer dan snel! Asset Management creëert waarde! Het betreft activiteiten waarmee assets optimaal worden beheerd. Dit houdt in dat prestaties, risico's en kosten van assets van grote invloed zijn om onze doelstelling 'Samen werken aan een duurzaam bereikbaar Nederland' te realiseren.

Asset Management haalt dus de maximale waarde uit de assets, door balans tussen prestaties, risico's en levensduurkosten continu af te wegen.

Dit ga je doen als Werkvoorbereider asset management Vanuit kantoor Zaandam heeft het team dus veel verschillende opdrachtgevers en dus een grote verscheidenheid aan objecten in haar portefeuille.

De assetmanagement projecten waaraan je werkt variëren van kleine opdrachten van enkele weken tot grotere projecten met een langere looptijd.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan complexe infrastructurele onderhoudsprojecten als technische (besturings-) installaties voor tunnels en bruggen, sluizen, verkeerssignalering en verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken.

Voor deze specifieke vacature ben jij straks verantwoordelijk voor de voorbereiding voor alle modificaties, renovaties en meer-werken van onze bruggen en sluizen projecten.

Deze projecten bestaan uit verschillende opdrachtgevers zoals Rijkswaterstaat en diverse gemeenten. Je voornaamste verantwoordelijkheden en werkzaamheden bestaan uit :

 • Het opstellen van calculatie, offertes en VTW’s.
 • Het opvragen van productinformatie, het bestellen van de materialen en toezien van de leveringen.
 • Het voorbereiden (plannen, bestellen, coördineren) van de diverse projecten in een plan van aanpak en toezien op het verloop hiervan.
 • Optimalisaties doorvoeren de hand van data analyses.
 • Het maken van de planning, in samenspraak met de Service coördinator, waarbij je veel contact hebt met de projectleider, leveranciers, servicemonteurs en andere collega’s
 • Het continue rekening houden met de prioriteiten, capaciteit, kosten, effectiviteit en efficiency.
 • Het onderhouden van de contacten met opdrachtgevers, leveranciers en collega’s.
 • Dit breng je mee Voor deze uitdagende functie zijn wij op zoek naar een kandidaat van medior level. Dat betekend dat je dus al wat werkervaring hebt opgedaan in de rol van werkvoorbereider en dus in staat bent om op korte termijn zelfstandig je werkzaamheden uit te voeren.

  Verder bezit je natuurlijk een lerende instelling, technische affiniteit en ga je ervoor om samen met je collega’s binnen andere technische disciplines te werken aan mooie technische projecten.

 • Je beschikt over tenminste een Elektrotechnische opleiding Mbo4, (dit eventueel gecombineerd met een afgeronde HBO elektrotechniek of technische bedrijfskunde).
 • Je hebt 2 tot 5 jaren ervaring als werkvoorbereider of vergelijkbaar.
 • Mocht je enkele maanden ervaring als werkvoorbereider hebben opgedaan middels een afstudeeropdracht, stage of 1e baan, dan moet je zeker ook reageren.
 • Je bent woonachtig is in de regio Arnhem of op redelijk reisafstand.
 • Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Je bent communicatief vaardig, ambitieus en in bezit van een sterk organiserend vermogen.
 • Wat bieden wij je Persoonlijke begeleiding, vrijheid en autonomie, afwisselend werk en een werkomgeving waar jouw mening telt.

  Je maakt bovendien onderdeel uit van het wereldwijde EQUANS concern, één van de meest innovatieve bedrijven ter wereld. Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Je krijgt niet alleen een laptop en telefoon, maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.

  a. uitjes en producten. En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt?

  Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden. Wij zijn EQUANS Wereldwijd is EQUANS marktleider in technische dienstverlening, met in Nederland 5.

  500 medewerkers op 29 locaties. Met innovatieve technische, digitale en duurzame oplossingen helpen we opdrachtgevers binnen de utiliteit, industrie en overheid.

  Wij ontwerpen, installeren, realiseren, onderhouden en adviseren over technische installaties bij klanten in heel Nederland.

  Constant verbeteren staat daarbij voorop. Zo helpen we onze klanten bij te blijven met de nieuwste ontwikkelingen. En staan we hen bij in de drie transities van deze tijd : op het gebied van energie, digitaal en industrieel.

  Bij EQUANS werken we aan omvangrijke infrastructurele projecten door heel Nederland. Denk hier aan complexe technische opdrachten voor tunnels en bruggen, sluizen en verkeerssignalering.

  Maar ook aan verkeerscentrales en energieprojecten zoals oplossingen voor elektrisch vervoer, Smart Grids en windparken.

  We zetten innovatieve techniek in op een efficiënte en duurzame manier. Teamwork en uitwisseling van kennis en kunde vormen de basis van ons succes.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier