Content SEO Specialist
Hiltermann Lease
Hoofddorp, NL
3 dagen geleden

Weet jij met de juiste steekwoorden onze online bezoekers te raken?

Over de job

Wij gaan een aantal enorme stappen zetten om Hiltermann Lease op de kaart te zetten. Als jij het leuk vindt om te werken in een organisatie die volop in beweging is, dan is dit een mooie kans voor je.

Je komt te werken in een ambitieus team met een enorme drive om de customer experience constant te optimaliseren.

Hiervoor lopen o.a. enkele grote projecten m.b.t. branding, website ontwikkeling, marketing automation en campagne management.

Jij krijgt de ruimte om een plan uit te werken én uit te voeren om (organisch) te groeien. Dit betreft groei in verschillende kanalen, maar ook groei in de verschillende productgroepen die wij aanbieden.

In dit plan komt naar voren hoe jij de content op de owned- en paid channels gaat optimaliseren. Wij hanteren momenteel een communicatie- en campagnekalender, aan jou de mooie taak om die verder in te vullen en er het maximale resultaat uit te halen.

Samen met interne (en soms externe) stakeholders zorg jij er onder andere voor dat wij goede product content, leuke blogs, maar ook juiste e-mails templates gaan krijgen.

Alle communicatie-uitingen neem jij onder de loep. Je werkt nauw samen met onze e-commerce specialist, die het optimale resultaat op het technische vlak weet te halen.

Wat belangrijk is om te weten; je komt niet in een gespreid bedje terecht. Met opgestroopte mouwen voel jij je thuis binnen de afdeling Marketing, Communicatie & Customer Experience.

Over jou

Omdat wij in een hele korte tijd enorme stappen gaan maken, is het belangrijk dat jij snel in kunt stappen in ons team. Jouw ervaring is daarbij onmisbaar, maar vooral jouw vermogen om je snel wegwijs te maken en zaken naar je toe te trekken zijn belangrijk.

Met jouw ervaring met persona’s - en het aanscherpen daarvan - weet jij alle verschillende doelgroepen met de juiste tone-of-voice aan te spreken.

Jij laat zien hoe de juiste content leidt tot een betere customer experience en aanzet tot handelen. Je hoeft geen ervaring met financieringsproducten of autoleasing te hebben, je bent uiteraard wel in staat om jezelf hierin snel vertrouwd te maken.

Jouw motivatie is doorslaggevend, maar je vaardigheden en ervaring tellen natuurlijk ook mee. Voor deze functie is het belangrijk dat jij :

 • Een afgeronde Hbo-opleiding (bijvoorbeeld richting Communicatie) hebt of al uitgebreide en aantoonbare werkervaring hebt opgedaan in dit werkveld;
 • De Nederlandse taal aantoonbaar uitstekend beheerst, zowel schriftelijk als mondeling;
 • Cursussen m.b.t. SEO en online marketing succesvol hebt afgerond;
 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring hebt;
 • Ervaring hebt met email marketing en marketing automation;
 • Gemakkelijk werkt met zoekwoordenplanners en SEO tools;
 • Natuurlijk een brede kijk hebt op online / digital marketing;
 • Bij voorkeur heb je ook ervaring met video- en audiocontent.
 • Over ons

  Kom je bij ons, dan word je onderdeel van een bedrijf met enorme groeiambities en een nog grotere focus op de beste, naadloze customer experience.

  Wij doen alleen dingen die bijdragen aan het verhogen van de klanttevredenheid. En dat begint bij de tevredenheid van onze medewerkers.

  Naast het werkgeluk en de collegialiteit, bieden wij daarom ook een prima pakket met arbeidsvoorwaarden :

 • Een salaris dat past bij jouw ervaring en zeker recht doet aan de inhoud van je functie;
 • 8% vakantiegeld;
 • Een lage eigen bijdrage voor je pensioenregeling. Jouw premiebijdrage bedraagt slechts 3% van de pensioengrondslag;
 • Een collectieve zorgverzekering;
 • 28 vrije dagen o.b.v. 40 uur. En als je een jaar niet ziek bent, krijg je er nog 2 extra cadeau;
 • Met het openbaar vervoer zijn we goed bereikbaar. Kom je met het OV dan vergoeden we jouw volledige reiskosten;
 • Kom je met de auto en is de reisafstand meer dan 10 kilometer, dan ontvang je 19 cent per kilometer;
 • Tegen een kleine vergoeding een grote, dagelijks verzorgde lunch;
 • Regelmatig organiseren we leuke evenementen met elkaar. En ook Kerst en oud & nieuw laten wij niet zomaar voorbijgaan;
 • Last, but not least : jouw eigen ontwikkeling is voor ons beide van groot belang. Als jij de motivatie en capaciteiten hebt, helpen wij jou graag om te groeien!
 • Ben jij enthousiast?

  Leuk, we zien jouw reactie graag. Upload jouw motivatie en actuele cv of mail deze naar sollicitatie hiltermannlease.nl. Je kunt je sollicitatie richten aan onze recruiter Maud Lekatompessy.

  Wil je eerst nog meer informatie hebben? Vraag alles dat je weten wilt aan Joost Wymenga. Hij is onze Teammanager Marketing & Communicatie.

  Je kunt hem rechtstreeks bereiken op joost.wymenga hiltermannlease.nl of via 088-55 43 803

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier