Vakantiekracht zomerperiode begeleider dagbesteding
De Rozelaar
Barneveld
4 dagen geleden

Heb jij hart voor onze cliënten met een verstandelijke beperkingen wil jij je graag inzetten tijdens de zomerperiode om cliënten een zinvolle dagbesteding te bieden?

De Rozelaar gaat graag met jou deze uitdaging aan!

Begeleider dagbesteding

Vakantiekracht zomerperiode

In verband met de aankomende zomerperiode zijn wij op zoek naar begeleiders die flexibel inzetbaar zijn over meerdere dagbestedingslocaties.

Je schept een veilig klimaat, waarin je samen met cliënten zingevende activiteiten uitvoert. De activiteiten die gedaan worden zijn afhankelijk van de groep(en) waar je werkt.

We hebben een breed scala aan dagbesteding met een uiteenlopend aanbod van activiteiten. Het is mogelijk om op meerdere groepen / locaties te werken.

Een combi met wonen behoort ook tot de mogelijkheden.

Werken bij de Rozelaar

De Rozelaar is een christelijke, niet-kerkelijk gebonden stichting. Vanuit onze christelijke levensvisie dragen we eraan bij dat cliënten zich gezien en geliefd voelen.

Liefdevolle zorg, dát kenmerkt onze zorg en ondersteuning. Bij de Rozelaar werken 200 medewerkers en 200 vrijwilligers. Samen bieden we zorg en ondersteuning aan 200 cliënten.

Ouders kiezen heel bewust voor het vertrouwde kader van normen en waarden. We lezen dagelijks uit de Bijbel, bidden samen met bewoners en we praten over het geloof.

We vinden het belangrijk dat onze medewerkers dit vanuit intrinsieke motivatie kunnen doen.

Dit ben jij

Je hebt een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 3 niveau afgerond, zodat je ingezet kan worden als begeleider. Als je een zorggerichte opleiding op minimaal MBO 2 niveau hebt afgerond kun je ingezet worden als zorgassistent.

Ben je student / in opleiding voor bijvoorbeeld social work of verpleegkunde dan kan je natuurlijk ook reageren. Doordat je al eerder (stage)ervaring hebt opgedaan binnen de gehandicaptenzorg ben je bij onze organisatie van toegevoegde waarde.

Je vindt het een uitdaging om op diverse plekken ingezet te worden en je kan makkelijk schakelen tussen verschillende soorten dagbesteding en cliënten.

Vanuit je persoonlijke overtuiging ben je bereid een actieve bijdrage te leveren aan onze identiteit.

Dit bieden wij jou

Een leuke en uitdagende baan, met veel vrijheid binnen een dynamische zorginstelling. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Gehandicaptenzorg.

Je salaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 2.178,- en € 3.105,- bruto per maand (FWG 35) als begeleider bij een fulltime dienstverband van 36 uur.

Als zorgassistent bedraagt het salaris afhankelijk van opleiding en ervaring tussen € 1.867,- en € 2.605,- bruto per maand (FWG 20) bij een fulltime dienstverband van 36 uur.

Je uren worden in overleg bepaald. Je ontvangt 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Afhankelijk van het rooster wordt je op diverse dagbestedingslocaties ingepland.

De mogelijkheid bestaat om te blijven als flexmedewerker.

Een geldig Verklaring Omtrent Gedrag is noodzakelijk bij indiensttreding.

Wil jij de uitdaging aan gaan?

Dan zijn wij erg nieuwsgierig naar jouw reactie. We ontvangen graag op korte termijn je sollicitatie

met cv en motivatie

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier