Jurist Omgevingsrecht
YACHT
Utrecht, NL
2 dagen geleden

Over de functie

Voor onze opdrachtgever in de regio Utrecht zijn wij op zoek naar een Jurist Omgevingsrecht voor 36 uur per week voor 3-5 maanden.

 • Je gaat je voornamelijk bezighouden met het behandelen van bezwaar- en beroepszaken en handhavingszaken binnen het omgevingsrecht.
 • Daarnaast met de juridische ondersteuning van van toezichthouder / BOA, vergunningverlener en planoloog
 • En het beoordelen en afhandelen van vooroverleggen, complexe aanvragen, uitgebreide Wabo-procedures / postzegelbestemmingsplannen, legesbezwaren etc.
 • Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde juridische HBO of WO opleiding
 • Ervaring binnen het Omgevingsrecht
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Arbeidsvoorwaarden

  Het is mogelijk om de opdracht in dienst van Yacht uit te voeren, maar ook in de rol van ZZP'er. In dienst van Yacht zal het salaris worden vastgesteld op basis van de CAR UWO gemeente schalen afhankelijk van kennis en ervaring.

  Bedrijfsinformatie

  Als interim-professional ben je in dienst bij Yacht en werk je aan verschillende projecten bij één of meerdere van onze opdrachtgevers.

  Via onze Yacht Academy volg je gerichte opleidingen zodat je kennis en kunde blijven groeien. Je kunt bovendien rekenen op heldere loopbaanpaden die je doorgroeimogelijkheden vanaf de eerste dag inzichtelijk maken.

  Zo groei je sneller bij Yacht dan als je ergens vast in dienst bent.

  Als ZZP'er verbreed je je netwerk door een samenwerking met Yacht aan te gaan. We helpen je bij het vinden van mooie nieuwe opdrachten en zorgen voor de contractuele en financiële afhandeling met opdrachtgevers.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier