Controls / PLC Engineer
Continu
's-Hertogenbosch, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs
 • Functieomschrijving Meerdere vliegtuigen komen aan op een luchthaven, allemaal verpakt met pakketten. Deze pakketten moeten worden gesorteerd en naar de juiste vliegtuigen, vrachtwagens en bestelwagens vervoerd;
 • Binnen de kortste keren verwachten mensen hun pakket thuis. Dit bedrijf stelt klanten in staat om in korte tijd een groot aantal pakketten te sorteren, zodat de vliegtuigen, vrachtwagens en bestelwagens op tijd kunnen vertrekken en de pakketten op tijd bij u thuis worden afgeleverd.

  Een PLC Engineer maak je deel uit van een internationaal, multidisciplinair team van engineers. Als onderdeel van het team is de PLC-engineer verantwoordelijk voor het ontwerp en de engineering van de PLC en veiligheidssoftware voor deze enorme material handling-systemen.

  De software wordt getest op een Digital Twin voordat u naar de klantlocatie gaat. Het systeem is klaar voor inbedrijfstelling en wacht om tot leven te komen zodra u ter plaatse arriveert.

  Als PLC engineer doe je de inbedrijfstelling en het testen op locatie. De functionaliteit van het systeem wordt samen met het inbedrijfstellingsteam aan de klant bewezen.

  Kan jij ervoor zorgen dat het pakket op tijd in het vliegtuig aankomt? Je rapporteert rechtstreeks aan de Projectleider Engineering.

  Kerntaken · Je evalueert het systeemontwerp in een multidisciplinair team · Je vertaalt klantwensen naar een functioneel / PLC-ontwerp · Je schrijft een softwareontwerp en PLC-software voor eisen die niet in de standaard zijn opgenomen · U genereert de PLC-software met behulp van standaardblokken · Je integreert / koppelt apparatuur van derden · Je test de software in huis op een digitale tweeling · U stelt het systeem op locatie in bedrijf · Je test en bewijst het systeem volgens de eisen van onze klanten Functie eisen · Minimaal HBO-niveau, bij voorkeur een MSc.

  in Elektrotechniek · Ervaring (minimaal 3 jaar) in een vergelijkbare functie · Kennis van Siemens TIA Portal · Bij voorkeur kennis van SCL of een programmeertaal op hoog niveau · Kennis van SCADA-systemen · Sterke communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, in het Nederlands en Engels · Zelfstandig kunnen werken · Kunnen werken in een multiculturele omgeving · Bewezen probleemoplossend vermogen om snel de juiste oplossingen te vinden · Tegelijkertijd aan verschillende projecten kunnen werken in een dynamische omgeving Arbeidsvoorwaarden · Korte communicatielijnen · Werken binnen een inspirerend team · 40 uur per week · Flexibele werkuren · 41 vakantiedagen · Aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden · Veel mogelijkheden voor professionele ontwikkeling

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier