Medior Jurist Omgevingsrecht
Royal HaskoningDHV Zwolle
Amsterdam
19 uur geleden

Om onzedienstverlening verder uit te breiden zoeken we een jurist omgevingsrecht meteen commerciële instelling en passie voor duurzame energie- en natuurprojecten.

Wat je doet als Jurist Omgevingsrecht

 • Met jouw kennis van en ervaring met de rechtsgebieden die samenhangen metduurzame energie en natuur, ben je direct en breed inzetbaar op deverschillende werkterreinen van Royal HaskoningDHV
 • Denk hierbij aan uitdagendeprojecten op het gebied van duurzame energieopwekking uit wind, zon en water.Of aan de aanleg van omvangrijke energie-infrastructuur voor warmtenetten, hettransport en de opslag van CO2 of de nieuwe toepassingen van waterstof.
 • Ook benje betrokken bij meer beleidsmatige opgaven, zoals bij de totstandkoming enuitvoering van regionale energiestrategieën.

 • Met jouw kennis van denatuurwetgeving en van het stikstofdossier sta je tenslotte opdrachtgeverszowel in project- als in beleidsmatige context bij om duurzame oplossingen tevinden in de stikstofcrisis.
 • Naast jurist ben je avonturier en ondernemer : je signaleert nieuwe marktkansenen brengt zelf ideeën naar voren die onze opdrachtgevers verder helpen.

  Jekijkt ernaar uit om werken vanuit je vaste standplaats regelmatig af tewisselen met een werkdag op een ander kantoor of bij een opdrachtgever ofgewoon vanuit huis.

  Integriteit is een van je kernwaarden en je weet dat succeswordt bereikt samen met anderen.

  Waar je komt te werken

  Royal HaskoningDHV is al meer dan 140 jaar toonaangevend als ingenieursbureau, in advies en projectmanagement. Vanuit onze vestigingen in meer dan 30 landen werken 6.

  000 professionals aan projecten in 150 landen. Wereldwijd ontwikkelen we samen met klanten, partners en kennisinstellingen toekomstbestendige oplossingen voor steden, water, transport en industrie.

  Wij willen bijdragen aan een betere samenleving, een duurzamere toekomst realiseren voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Dat noemen we : enhancing society together’.

  Als onderdeel van de adviesgroep Management & Legal Consultancy biedt ons team Legal Consultants met zo’n 14 collega’s oplossingen voor alle juridische uitdagingen rond het bedenken en realiseren van technische en ruimtelijke projecten.

  Wij ondersteunen onze opdrachtgevers in de publieke en private sector met doelgerichte strategische juridische advisering én maken de vertaalslag naar een praktische en toepasbare aanpak.

  Daarbij onderscheiden we ons door onze technische, procesmatige en politiek-bestuurlijke ervaring bovenop onze juridische expertise.

  Deze legal plus’ stelt ons in staat om juridische oplossingen te verbinden met technologische innovaties en met de uitdagingen in het maatschappelijk veld waarin onze projecten en opdrachtgevers zich bevinden.

  Werken bij ons vereist praktijk- en procesgericht werken, collegialiteit, delen van ervaring en kennis, plezier en creativiteit, maar ook resultaat, hersens, durf, humor en visie.

  Wat je meebrengt

  Je kunt met plezier zowel zelfstandig (solistisch) werken als in (grote)multidisciplinaire teams. Ook heb jij gevoel voor bestuurlijke verhoudingen envoor maatschappelijke en financiële / commerciële belangen.

  Verder :

 • Heb je een universitaireopleiding Nederlands Recht afgerond met specialisatie omgevingsrecht of bestuursrecht endaarna minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Ben je analytisch, ondernemend,nieuwsgierig, resultaatgericht, flexibel, zelfkritisch en(organisatie)sensitief;
 • Stel je hoge eisen aan dekwaliteit van de eigen werkzaamheden.
 • Dit krijg jevan ons :

  Je komt te werke in sterk en divers team vanLegal Consultants, waarbinnen we actief kennis uitwisselen, veelsamenwerken en elkaar vertrouwen en ondersteunen.

 • We werken hard en vierengraag de mooie projecten die wij mogelijk maken;
 • Veel vrijheid om je eigenwerktijden en werkportefeuille te bepalen;
 • Goede mogelijkheden om bij eeninternationale organsiatie zowel intern als extern een netwerk op tebouwen;
 • Een prima pakket aan flexibelearbeidsvoorwaarden;
 • Een op competenties gericht ontwikkelings-en beoordelingssysteem;
 • Ruime opleidings- endoorgroeimogelijkheden, zowel in de diepte (bijvoorbeeld Grotius) als inde breedte (bijvoorbeeld project- en procesmanagement,interventiestijlen);
 • De mogelijkheid tot hetaankopen van aandeelcertificaten in HaskoningDHV.
 • Ben jij onze nieuwe collega?

  Gaan we naeen eerste gesprek (mogelijk via MS Teams) met elkaar verder dan maak je kennismet andere teamleden en de director van de adviesgroep zodat ook jij een goedbeeld krijgt over je nieuwe werkomgeving.

  Voor meerinformatie over de rol van de afdeling kijkop https : / / www.royalhaskoningdhv.com / nl-nl / nederland / diensten / legal-consultancy / 90

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier