Chauffeur CE
Logistic Force
sittard, NL
15 dagen geleden

Als chauffeur CE kun je bijna overal aan de slag... Maar bij Logistic Force word je echt met open armen ontvangen! Ben jij als vrachtwagenchauffeur toe aan een werkgever die weet wat er in de transportwereld speelt?

 • Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met je meedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo'n bedrijf werkt dan bij '
 • zomaar' een werkgever : welkom bij Logistic Force!

  Wat ga je doen?

  Als chauffeur ga je bedrijven én hun klanten blij maken. Want jij zorgt ervoor dat de goederen overal op tijd geleverd worden.

  Jij hebt zelf de keuze wat jij interessant vindt, denk aan levensmiddelen, kleding, bloemen of computers. Wat het ook is : jij levert het keurig op tijd én in perfecte staat af.

  Logisch dus dat je in al 'jouw' klanten met open armen wordt ontvangen! Wij streven ernaar dat jij op de juiste plek zit en je het naar je zin hebt, wij zijn pas blij als jij dat ook bent!

  Wat heb je nodig?

  Passie voor je vak. Rijden is fijn. Niet omdat je er een zongebruinde arm van krijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat je liefde voor de weg hebt.

  En blij wordt van de klanten die je elke dag verder helpt. Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en je chauffeurstalent op waarde schat.

  Een bedrijf dus dat transport er niet een beetje bij doet, maar dat is 'geboren' om te rijden. Net als jij!

  Wat is echt belangrijk?

 • Dat je een rijbewijs CE en bestuurderskaart hebt, liefst zonder kreukels
 • Ervaring, je mag altijd leren maar je moet wel minstens 1 jaar ervaring hebben
 • Enthousiasme : je rijdt graag en vaak, ook 's avonds en in het weekend
 • Hoe we je terugbetalen

 • Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens de CAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de '
 • extraatjes'. Zoals de persoonlijke aandacht en oprechte waardering die je krijgt bij Logistic Force Tilburg. Bovendien denken we niet alleen mee over jouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan code 95 nascholing. En ben jij supergemotiveerd? Als jij ambities hebt, helpen we je letterlijk op weg. Het bewijs?

  1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijk rechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

  En een win-win waar we trots op zijn!

  Step 2
  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier