Doktersassistent roulerend
Ikazia Ziekenhuis
Rotterdam, Zuid Holland, NL
19 uur geleden

Werk met je handen

De afwisseling om bij verschillende poliklinieken te werken, zorgt ervoor dat ik met veel energie naar mijn werk ga .Als roulerend doktersassistent ben je werkzaam op meerdere poliklinieken van ons ziekenhuis.

Je krijgt de kans om veel te leren. Hierdoor krijg je een brede kennis van verschillende specialismen en ben je allround inzetbaar.

Je hebt dagelijks te maken met wisselende collega’s, artsen en patiënten, dat maakt jouw werk afwisselend, dynamisch en leuk.

Je schakelt bij de veranderende omstandigheden en zoekt steeds de aansluiting bij de verschillende mensen waar je die dag mee te maken hebt, want in de ochtend werk je bijvoorbeeld op de polikliniek neurologie en vanaf 11 uur moet je onverwachts naar de poli chirurgie omdat daar een collega ziek naar huis is gegaan.

Dit vraagt wat van jou en jouw flexibiliteit en aanpassingsvermogen.

Jouw afdeling

Binnen onze professionele teams op de poliklinieken is een plezierige werksfeer, ruimte voor initiatief en veel oog voor kwaliteit en patiënttevredenheid.

Door de kleinschaligheid van het ziekenhuis zijn de communicatielijnen tussen de verschillende afdelingen / disciplines kort en zorgen we samen voor beste zorg voor onze patiënten.

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zich kunnen blijven ontwikkelen. Daarom bieden we onder andere aan al onze medewerkers e-learning via Goodhabitz aan.

Jouw dag

Op de polikliniek ben jij het visitekaartje voor onze patiënten en ontvang jij hen aan de balie. Je bent verantwoordelijk voor het voorbereiden, begeleiden en afhandelen van de spreekuren.

Ook sta je de patiënten telefonisch te woord, triageer je en beantwoord je vragen. Samen met je collega’s doktersassistenten van de verschillende poliklinieken ondersteun jij onze artsen bij het verrichten van diverse medische technische handelingen.

Je zet jouw kennis in om werkprocessen te verbeteren op de verschillende poliklinieken.

Jij bent

 • die gediplomeerde doktersassistent die met hart en handen werkt;
 • geïnteresseerd en jij vindt het leuk om dagelijks op een andere polikliniek werkzaam te zijn;
 • flexibel en een teamspeler die van afwisseling en dynamiek houdt;
 • in staat om snel te schakelen en aan te passen aan veranderende situaties;
 • bereid om jezelf te ontwikkelen en jezelf in te zetten op meerdere poliklinieken;
 • ervaren met HIX.
 • Voor jou

  Wij bieden een goed salaris FWG 35 (€ 1.938 - € 2.882 bruto per maand o.b.v. 36 uur). Wanneer je volledig bent ingewerkt en op meerdere poliklinieken inzetbaar, ontvang je een salaris op basis van functiegroep 40 (€ 2.

  044 - € 3.025 bruto per maand o.b.v. 36 uur). Wij bieden een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van een jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

  Bij goed functioneren ontvang je een vaste aanstelling. Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Ziekenhuizen. Dit betekent onder andere een eindejaarsuitkering en vakantiegeld ter hoogte van een maandsalaris.

  Daarnaast bouw je pensioen op bij PFZW en heb je naast vakantiedagen ook recht op PLB-uren.

  Ons ziekenhuis is goed bereikbaar zowel per fiets, auto als per OV (op loopafstand van metro- en busstation Zuidplein). Parkeren is geen probleem.

  Je fiets zet je gratis in de afgesloten fietsenstalling voor het ziekenhuis. Je auto kun je parkeren in onze eigen parkeergarage of bij winkelcentrum Zuidplein voor € 3,00 per dag.

  Een van onze mooie arbeidsvoorwaarden is dat je de mogelijkheid krijgt om met belastingvoordeel een fiets aan te schaffen.

  Ook kan je bijvoorbeeld korting krijgen op een sportabonnement of aanschaf van een tablet of telefoon.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier