Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Speelrijk (30-34 uur)
Kind & Co
Papelaan B, RP Weesp, NL
4 dagen geleden

Word jij onze nieuwe collega op kinderdagverblijf Speelrijk in Weesp? Als je bij Kind & Co werkt betekent dat gezelligheid, persoonlijke ontwikkeling en een stabiele werkomgeving.

We vinden het belangrijk dat je plezier hebt!

Werken bij kinderdagverblijf Speelrijk

Op in Weesp kom je te werken op de verticale groep met kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Voor deze locatie zijn we op zoek naar een betrokken en enthousiaste pedagogisch medewerker die zich heeft verdiept of wil verdiepen in de Voorschoolse Educatie methode Uk & Puk.

Het team bestaat uit twee directe collega’s en KDV Speelrijk bestaat in totaliteit uit 12 collega’s, op 2 verticale groepen en 1 peutergroep.

Kenmerkend voor dit team is dat er veel ervaring is; de pedagogisch medewerkers werken al lang binnen Kind & Co. De collega’s zijn open, betrokken, professioneel en houden van gezelligheid.

Het kinderdagverblijf is gevestigd in Berde School Kors Breijer. De samenwerking binnen de brede school zal de komende tijd verder worden uitgebreid, waarbij volgend jaar de gehele school en kinderopvanglocatie (waaronder het kinderdagverblijf) gaat starten met een opleidingstraject voor Vreedzame Kinderopvang.

Er is een goede samenwerking met de school (met betrekking tot de warme overdracht) en er wordt intensief samengewerkt met de inpandige peutergroep en BSO.

Kinderdagverblijf Speelrijk zit op de begane grond van de brede school. Er zijn 3 groepsruimtes met aansluitende keuken, verschoonruimte en slaapkamers.

Daarnaast wordt de hal en speelzaal van de kleuters gebruikt. Aangrenzend zit een buitenruimte die in 2023 opnieuw wordt ingericht.

Jouw werkdagen zijn op dinsdag (om de week), woensdag, donderdag en vrijdag. Werktijden zullen tussen 07.30 en 18.30 zijn.

Extra invalwerk is mogelijk.

Ben jij benieuwd hoe een week op een kinderdagverblijf van Kind & Co eruit ziet? Kijk dan dit filmpje!

Als pedagogisch medewerker pas je uitstekend bij Kind & Co want je :

 • hebt een groot hart voor kinderen;
 • weet overzicht te houden en structuur te brengen;
 • verzint dagelijks de leukste activiteiten;
 • hebt ervaring met de Uk & Puk of Piramide methode;
 • hebt een relevant diploma; denk aan een mbo-diploma Pedagogisch Werk (niveau 3 of 4) of een hbo-diploma Pedagogiek, Onderwijsassistent, of Pabo.
 • Check hier of jouw diploma kwalificeert voor de kinderopvang. Wist je dat je ook aan de slag kan met een nog niet afgeronde HBO opleiding of een buitenlands diploma? Lees hier meer.

 • hebt affiniteit of werkervaring met kinderen, bij voorkeur in de leeftijd van 0 tot en met 4 jaar;
 • beheerst de Nederlandse taal goed;
 • hebt een open en flexibele houding en je communiceert helder en duidelijk.
 • Wat hebben wij jou te bieden?

  Een uitdagende baan met veel ruimte voor eigen inbreng. We zijn niet alleen bezig met vandaag maar ook met jouw toekomst.

  Je blijft jezelf ontwikkelen door scholing, onderlinge feedback en persoonlijke aandacht. Bij ons krijg je :

 • een jaarcontract voor 29,74 tot 34 uur per week, met uitzicht op een vast dienstverband;
 • € 2.177,- tot € 2.964,- bruto maandsalaris (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek. Per 1 september zal er een loonsverhoging bijkomen van 0.
 • 5% wat betekent dat het bruto maandsalaris € 2.188,- tot € 2.979,- (schaal 6 CAO Kinderopvang) op basis van een 36-urige werkweek zal zijn;
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 3%;
 • 210 vakantie- en verlofuren op jaarbasis (op basis van een 36-urige werkweek);
 • een vergoeding van je reiskosten;
 • een bijdrage in jouw pensioen bij PFZW en korting bij collectieve zorgverzekeringen;
 • een bijdrage aan je maandelijkse sportabonnement en een fietsplan waarmee het financieel aantrekkelijker wordt om een fiets te kopen;
 • diverse trainingen en cursussen die jij mag volgen.
 • Als werkgever vinden wij het belangrijk dat je kunt blijven leren en ontwikkelen en dat je daar ook de tijd voor krijgt.

  Bij Kind en Co Ludens hebben wij speciaal voor alle werknemers Het Leerplein ! Een online leeromgeving waar je korte filmpjes kunt bekijken, interessante artikelen kunt lezen en uitgebreide online trainingen kunt volgen.

  De onderwerpen van deze trainingen zijn vakinhoudelijk, maar zijn ook aangevuld met trainingen voor persoonlijke ontwikkeling.

  Kind & Co

  Kind & Co Ludens bestaat uit de labels Kind & Co, Ludens en Samen Kinderopvang. Gezamenlijk maken we maatschappelijke impact : we bouwen aan een duurzame samenleving waar alle kinderen de kans krijgen om hun talenten spelenderwijs te ontdekken.

  Samen met onze 2.700 deskundige en betrokken medewerkers, die elke dag met passie hun werk doen, zijn we er voor de kinderen én ouders.

  We zijn een maatschappelijke kinderopvangorganisatie zonder winstoogmerk en we kijken niet alleen naar vandaag, maar zijn ook bezig met morgen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier