Legal Counsel (Commercial)
Groupe CGI inc.
Noord-Brabant, Pays-Bas
2 dagen geleden

Position Description :

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en analytisch sterke bedrijfsjurist. CGI biedt een open en informele werksfeer met een energiek en ondernemend Legal team dat initiatief en proactieve inbreng van haar juristen verwacht.

De functie is afwisselend en veelzijdig, daarnaast heeft CGI grote aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.

Werkzaamheden vinden hoofdzakelijk plaats op het hoofdkantoor in Rotterdam, daarnaast bij voorkeur enkele dagen per week in de CGI vestiging te Eindhoven.

Your future duties and responsibilities :

Als Commercial Legal Counsel bij CGI ben je onderdeel van een juridische afdeling met meerdere juristen en ben je verantwoordelijk voor de juridische advisering van de business en de andere stakeholders binnen de organisatie.

Je bent een echte sparringpartner, werkt multidisciplinair en onderhoudt goede contacten zowel intern als met externe juridisch adviseurs.

De Legal Counsel adviseert de business op het gebied van o.a. contracten (opstellen, onderhandelen en beoordelen van commerciële contracten, ontwikkelen van standaarden en contractmanagement), aanbestedingsrecht, data security en privacy, claims, geschillen en ontwikkelingen binnen de relevante rechtsgebieden.

De Legal Counsel is ambitieus, een echte teamplayer en is bereid te investeren in zijn verdere ontwikkeling middels interne en externe opleidingen.

Required qualifications to be successful in this role :

 • Afgeronde studie Nederlands recht;
 • 5-8 jaar relevante werkervaring als bedrijfsjurist binnen een (internationale) commerciële organisatie of binnen de advocatuur;
 • Relevante werkervaring binnen het IT recht, (internationaal) contractenrecht en op het gebied van data protectie. Ervaring op het gebied van aanbestedingsrecht wordt als een voordeel beschouwd;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (zowel in woord als geschrift);
 • Verantwoordelijkheidsgevoel, sterke persoonlijkheid, sociaal, pragmatisch, communicatief en analytisch sterk, flexibele instelling.
 • We bieden

  Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een contract voor onbepaalde tijd. Wanneer je bij CGI gaat werken kom je terecht op een uitdagende werkvloer met professionele collega’s en ben je de bouwsteen binnen een hechte community.

  We stimuleren je in jouw ontwikkeling en bieden je hiervoor alle ruimte. Doorgroeien is vanzelfsprekend.

  Interesse?

  Solliciteer direct! Vragen over de sollicitatieprocedure? Neem contact op met afdeling Recruitment via (088) 564 00 00 of recruitment.nl cgi.com

  What you can expect from us : Bouw met ons aan je carrière

  Bouw met ons aan je carrière

  Het is een bijzondere tijd binnen de wereld van IT, de digitale transformatie zit in een versnelling. CGI heeft een schat aan kennis en praktische ervaring op het gebied van digitale transformatie.

  Zo helpen wij onze klanten belangrijke stappen te zetten op de weg naar hun digitale transformatie en bieden we onze professionals uitdagende carrièremogelijkheden.

  Ons succes is gebaseerd op het talent en de betrokkenheid van onze professionals. Samen, als één team, staan we voor de uitdagingen en delen we de beloningen die gepaard gaan met de groei van CGI.

  Dit versterkt het gevoel van eigenaarschap, want al onze professionals delen mee in de waarde die wij gezamenlijk creëren.

  Kom werken bij CGI én bouw samen met ons aan een van de grootste, onafhankelijke, IT en zakelijke dienstverleners ter wereld.

  Bezoek voor meer informatie over CGI : www.cginederland.nl

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wij bieden onze professionals een gelijkwaardige behandeling en gelijke carrièrekansen.

  Meer informatie of vragen over de sollicitatieprocedure? Neem hiervoor contact op met de afdeling Recruitment via (088) 564 00 00.

  Solliciteren
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier