Pedagogisch medewerker bso in Eindhoven e.o.
Korein
Eindhoven, NL
5 dagen geleden

Korein zoekt pedagogisch medewerkers voor de bso. Enthousiaste professionals die het leuk vinden om kinderen te helpen zichzelf te ontwikkelen.

Niet door te zeggen wat ze moeten doen, maar door ze het zelf te laten ontdekken. Buiten de lijntjes te laten kleuren. Want wij geloven dat kinderen daar beter van worden.

Dit is Korein.

Met ruim 100 vestigingen in Brainportregio Eindhoven en Noord-Limburg is er altijd wel een locatie van Korein bij jou in de buurt.

Je kunt dus op de fiets naar je werk!

Je komt te werken in een van onze fijne teams, waar je volop de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Heb je een goed idee?

Ook daar staan we altijd voor open. Niet voor niks is Korein, als onderdeel van Wij zijn JONG, uitgeroepen tot Beste Werkgever van 2019-2020.

Dit ben jij.

Hard werken en veel lachen : bij Korein weten wij onze professionaliteit goed te combineren met gezelligheid. Word je daar blij van?

Laat hier je gegevens achter, dan neemt recruiter Lieke binnen twee werkdagen contact met je op.

Dit krijg jij.

 • jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • salaris conform cao Kinderopvang, schaal 6 (€ 2.116 - € 2.887 bruto per maand bij 36 uur);
 • bijna 6 weken vakantie per jaar;
 • sportabonnement en zorgverzekering met korting en nog veel meer.
 • Zo ziet jouw dag er uit.

  Je staat vanmiddag pas ingepland, maar toch sta je op tijd op. Want ook in je vrije tijd zit jij niet graag stil. Meestal ga je eerst even sporten, maar vanmorgen mag je met jouw collega’s een cursus kinderyoga volgen om jezelf verder te ontwikkelen.

  Na de lunch fiets je naar jouw locatie. Gisteren heb je samen de kinderen en een collega nagedacht over het activiteitenprogramma voor de volgende week.

  Vandaag werk je dit programma verder uit.

  De jongens en meiden hebben de afgelopen weken hard gerepeteerd voor een optreden. Eind van de middag is het zover : ze gaan optreden voor hun ouders.

  Zelfs de kostuums hebben ze zelf gemaakt, geweldig!

  De dag vliegt voorbij. Nog nagenietend van het optreden van de kinderen fiets je naar huis. Morgen krijg je samen met een paar andere collega’s een bijscholing.

  Je hebt er nu al zin in!

  Interesse?

  Laat je gegevens achter door op de sollicitatieknop te klikken en wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken.

  Lieke neemt binnen twee werkdagen contact met jou op. Heb je vragen? Stuur Lieke een appje : 06 11 91 97 93

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier