Stage MBO: Helpdesk Intern
Elbuco B.V.
Zaltbommel
3 dagen geleden

Ben je gek op de nieuwste elektronische apparatuur, vind je het leuk om alles te leren over ICT technische vraagstukken en wil je ontdekken hoe het er aan toe gaat op een Telefonische Helpdesk?

Dan bezit jij het Elbuco DNA dat nodig is voor een :

HELPDESK INTERN (MEEWERKSTAGE, 40 UUR PER WEEK, ZALTBOMMEL)

Voor onze Helpdesk van Computer Care Center zijn wij op zoek naar een energieke stagiair die ons wil versterken voor ongeveer 6 maanden.

Jouw taken bestaan uit het uitvoeren van dagelijks voorkomende werkzaamheden van de afdeling Helpdesk. Dagelijkse werkzaamheden zijn onder andere het beantwoorden van klantvragen, het op afstand verhelpen van computer en netwerkproblemen en het verwerken van behandelde klantvragen in ons ticketsysteem.

Kortom, een uitdagende stage met veel ruimte voor eigen verantwoordelijkheid en initiatieven.

Wie zijn wij

Geen partij in Nederland die zoveel ervaring heeft met het leasen van consumentengoederen als Elbuco. Wij bieden al ruim vijfenveertig jaar high service leaseconcepten, waarmee we onze klanten behalve zekerheid ook flexibiliteit en gemak bieden.

Daar staan we voor. Elbuco B.V. is de laatste jaren sterk gegroeid in aantal leaseproposities en bijbehorende leaseovereenkomsten.

Daarnaast heeft Elbuco sinds 2019 een meerderheidsbelang in New ComServe Group. Dit alles om gezamenlijk een unieke propositie breed in de markt aan te bieden

Wie ben jij

Ben jij het studerende talent die gevoel heeft voor ICT en deze kennis wil uitbreiden en toepassen? Je hebt een actieve houding en bent hongerig naar kennis en praktijkervaring.

Kortom, een probleemoplossende, initiatiefrijke houding en een nieuwsgierige instelling zijn je op het lijf geschreven. Daarnaast beschik je over :

 • MBO niveau 3 of 4 studierichting ICT;
 • Extraverte persoonlijkheid;
 • Klantgerichte houding;
 • Accuratesse en nauwkeurigheid;
 • Proactieve en initiatiefrijke houding;
 • Gedegen kennis van verschillende besturingssystemen;
 • Gedegen kennis van het MS Office pakket;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als in geschrift.
 • Dit mag je van ons verwachten

  Naast een stageplaats in een uitdagende omgeving in een team van enthousiaste collega’s, bieden wij een aantrekkelijke stage vergoeding van € 312,00 bruto per maand op basis van een fulltime inzet.

  Ben jij die Helpdesk Intern die veel wil leren in een groeiende organisatie?Stuur dan jouw motivatiebrief met Curriculum Vitae naar vacatures elbuco.

  nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marieke Dekker, Eva Janssen en Leontine Roelands van de afdeling Human Resources, op telefoonnummer 088-7129042.

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier