Reserve Chauffeur Caravanstalling
AB Midden Nederland
Bleiswijk, NL
12 minuuten geleden

Dit ga je doen

Voor dit bedrijf, actief in de opslag van caravans, zijn wij in Bleiswijk op zoek naar een chauffeur die caravans uit de stalling haalt zodat particulieren deze kunnen ophalen of terugzet in de stalling als mensen terugkomen van vakantie.

De klanten maken een afspraak wanneer ze iets komen ophalen / terugbrengen, de planning is dus van tevoren bekend. Door middel van een planningssysteem is er precies bekend welk voertuig waar staat en wat de historie daarvan is wat betreft brengen en ophalen.

Het werk kan per week verschillen, in de herfst en winter periode is het over het algemeen erg rustig, in de lente en zomermaanden is het drukker.

Het werk vind dan meestal in de ochtend plaats voor 11 : 00. Omdat het werk afhankelijk is van de vraag van de klanten is het niet in te schatten hoeveel uren er per week wordt gewerkt, het is parttime en in overleg.

Het is belangrijk dat je ervaring hebt met het verplaatsen, achteruit rijden, enzovoorst met grote voertuigen.

Dit breng je mee

 • Je bent in bezit van Rijbewijs BE
 • Je bent flexibel t.a.v. het aantal uren per week
 • Je hebt ervaring met het verplaatsen / verrijden van grote voertuigen
 • Je bent representatief
 • Ons aanbod

  Een flexibele parttime functie! Het bruto uurloon gaat in overleg. In eerste instantie wordt je gedetacheerd via AB Midden Nederland.

  Bij gebleken geschiktheid kun je op termijn bij het bedrijf direct in dienst komen. Enthousiast geworden over de vacature?

  Wacht dan niet langer, klik op de button solliciteer en maak gebruik van ons korte sollicitatieformulier! AB Midden Nederland werkt voor diverse transportbedrijven en logistieke dienstverleners in de regio.

  Zo zoeken wij regelmatig (vrachtwagen) chauffeurs, magazijnmedewerkers en logistiek medewerkers. Door onze sterke en duurzame relaties met onze klanten weten wij wat er speelt en nemen wij hun zorgen omtrent personeelsbehoefte uit handen.

  Werken via AB Midden Nederland betekent werken via een betrokken bemiddelaar die saamhorigheid, persoonlijk werken en betrouwbaarheid hoog in het vaandel heeft staan.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier