Veldwerker
Koninklijke BAM Groep
Amsterdam, Nederland
6 uur geleden

Wat ga je doen?

Als veldwerker zet jij je in voor grondonderzoeken voor interne en externe opdrachtgevers voor aansprekende projecten waar jij onderdeel van bent.

Bij BAM onderscheiden we ons ten opzichte van de reguliere veldwerkbureaus door de langdurige betrokkenheid van jou als veldmedewerker bij onze grotere projecten : van uitvoering van een bodemonderzoek in de tenderfase naar onderzoek in verband met een onverwachte verontreiniging tijdens de uitvoering tot eindsituatieonderzoek voor oplevering van het werk.

Wij kijken ook verder dan alleen de reguliere milieuparameters bij bodemonderzoek, voor een aannemer zijn bijvoorbeeld ook de civieltechnische gesteldheid van de grond en afzetmogelijkheden van vrijkomende grond binnen projecten relevant.

Je brengt de monsters van de onderzoeken vanuit het veld naar het laboratorium.

Je bent aan het werk op verschillende projecten door heel Nederland. De ene week is de andere week niet. Het is belangrijk dat je autorijden leuk vindt omdat je veel onderweg bent naar projecten.

De samenwerking met collega’s op kantoor is voornamelijk telefonisch, maar ben je een keer in de buurt van Amsterdam, ga je natuurlijk langs kantoor voor een kop koffie.

Voor uitbreiding van het veldwerkteam is de afdeling Bodem op zoek naar een veldwerker. Als ervaren veldwerker bestaan je werkzaamheden uit :

 • zelfstandig en / of in een team uitvoeren van veldwerkzaamheden ten behoeve van bodem- en asbestonderzoek;
 • bemonsteren van grondwater;
 • bemonstering van gronddepots;
 • uitvoeren van locatie-inspecties;
 • Wie zoeken wij?

 • Je hebt een afgeronde MBO opleiding studierichting milieu / civiele techniek of andere opleiding die aansluit bij het werkveld Bodem.
 • Je bent vijf dagen per week beschikbaar.
 • Je hebt een rijbewijs B, BE rijbewijs is een pré.
 • Je bent erkend voor VKB-protocol 1001, 1002 2001, 2002, 2018, en / of 6001 (is een pré).
 • Je hebt een neus voor de juiste boring, je bent een prettige collega, je werkt nauwkeurig en bent oplossingsgericht.
 • Je vindt het prettig om buiten aan de slag te gaan.
 • Wat bieden wij?

  Je krijgt de kans om onderdeel te worden van een team waar kennis en expertise hoog in het vaandel staan. Het is hiermee ook een vooraanstaand kennisorgaan binnen BAM op het gebied van bodemkwaliteit.

  Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

  De standplaats van het team is Amsterdam. Je bent overigens landelijk inzetbaar. Daarnaast worden humor, eigen initiatief en een kritisch gevormde mening op prijs gesteld.

  Uiteraard zijn er goede marktconforme arbeidsvoorwaarden, met 43 vakantiedagen en doorgroeimogelijkheden. Bij BAM voer je je veldwerkzaamheden uit met een goed uitgeruste veldwerkbus, voorzien van alle moderne gereedschappen zoals I-pad en 06-GPS.

  Afdeling Bodem

  De afdeling Bodem bestaat uit 30 gedreven collega’s en is verantwoordelijk voor het begeleiden van met name de interne klanten van BAM met betrekking tot grond- en grondwaterverontreinigingen in de breedste zin van het woord.

  Binnen Nederland staat deze afdeling sterk op de kaart. Hierbij kan je het best denken aan verkoopopties van vastgoed of grond, locatie-ontwikkeling en infrastructurele projecten.

  BAM Infraconsult

  In een snel veranderende wereld formuleert advies- en ingenieursbureau BAM Infraconsult antwoorden op complexe infrastructurele en waterbouwkundige vraagstukken.

  We kijken met een integrale, multidisciplinaire blik naar het landschap en vertalen onze kennis en ervaring naar duurzame, beheerbare, betaalbare, veilige en bouwbare oplossingen.

  Met innovatie en het steeds verder doorvoeren van BIM streven wij een toppositie na. Omdat BAM Infraconsult onderdeel uit maakt van de grootste bouwonderneming van Nederland zijn onze medewerkers niet alleen betrokken in de tender- en ontwerpfase maar ook in de realisatie en het vaak langdurige onderhoud.

  Het realiseren van kleine en grote projecten in de huidige contractvormen vraagt om intensieve samenwerking.

  Het hoofdkantoor van BAM Infraconsult is gevestigd in Gouda, met nevenlocaties in Amsterdam, Apeldoorn, Drachten, Den Haag, Breda en diverse locaties in het buitenland.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier