Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)
Luba
Medemblik, NL
3 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Je gaat samen met een collega devakantiehuisjes schoonmaken. Jullie zorgen ervoor dat devakantiegangers een schone vakantie tegemoet gaan Je maaktwoonkamers, keukens, slaapkamers, badkamers en toiletten schoon.

Dit bedrijf is een ruim opgezet vakantiepark met luxeverhuurvilla’s en tal van andere faciliteiten. Zij regelen deschoonmaak van de villa's.

Er hang een no nonsense cultuur, zijleveren kwaliteit en werken hard door. Functie eisen Om inaanmerking te komen voor deze functie voldoe jij aan de volgendeeisen : Het schoonmaakwerk moet grondig gebeuren, dus je werktsecuur en ziet werk liggen.

Bij voorkeur heb je werkervaring metschoonmaken en ben je fysiek in orde. Omdat het om eenoproepfunctie gaat, is het belangrijk dat je zelfstandig in Andijkkunt komen.

Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord engeschrift, werkt graag hard en bent flexibel ingesteld. Je wilgraag parttime werken en bent beschikbaar op de maandag en vrijdag.

Het werk start om 08 : 30 uur totdat alle huisjes zijn schoongemaakt.Dit is uiterlijk tot 17 : 00 uur. Wat wij bieden Een leukewerkomgeving met fijne collega's Een marktconform salaris Eenoproepfunctie voor de maandag en vrijdag Hoe je solliciteert Snel.

Al binnen een paar minuten is het eenvoudige sollicitatieformulieringevuld en ontvang je een (automatische) ontvangstbevestiging.

Zoweet je zeker dat je sollicitatie aan ons is verstuurd. Binnen 1werkdag krijg je een reactie van de intercedent bij jou in debuurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier