Monteur middenspanning distributie
Koninklijke BAM Groep
Amsterdam, Nederland
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Bij BAM Infra Energie & Water zorgen wij ervoor dat je ’s avonds de lampen aan kan doen en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie.

Jij als monteur speelt een belangrijke rol om dat mogelijk te maken!

Werken als distributiemonteur in de middenspanning vraagt een combinatie van specialistische kennis, probleemoplossend vermogen, een groot verantwoordelijkheidsbesef en montagevaardigheden.

Als monteur werk je in de regio Haarlemmermeer voor onze opdrachtgever in een combicontract.

Je werkzaamheden bestaan uit :

 • Het onderhouden van laag- en middenspanningsinstallaties.
 • Het opsporen en verhelpen van storingen in deze installaties, waaronder het veilig vrij schakelen van delen van het energienet.
 • Monteren, testen en inbedrijfstellen van laag- en middenspanningsinstallaties met de daarbij behorende verbindingsmoffen en eindsluitingen in sterkstroominstallaties, elektrotechnische installaties en kabelnetten;
 • aanleggen en inrichten van nieuwe installaties in distributiestations;
 • aanleggen van laag- en middenspanningsnetten
 • Het bijhouden van de administratie over de uitgevoerde werkzaamheden in diverse rapportages.
 • Bekijk hier het verhaal van Francisco Torres waarin hij verteld over zijn functie als monteur bij BAM Infra Energie en Water.

  Wie zoeken wij?

  Wij zoeken een zelfstandige monteur, die graag buiten werkt. Je bent verder flexibel, stressbestendig en in contact met de klant servicegericht.

  Het is praktisch om in de regio te wonen, zodat je bij storingen binnen korte tijd op de plaats van bestemming kunt zijn.

  Wij vinden het verder belangrijk dat je bereid bent om jezelf te blijven ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen.

  En verder beschik je over :

 • een BEI-HS certificering met de aanwijzing (A)VP;
 • een aantal jaar werkervaring in de ondergrondse infratechniek als monteur E;
 • een rijbewijs;
 • een VCA certificaat;
 • Wat bieden wij?

  Wij bieden je uitstekende mogelijkheden om opleidingen te volgen en om nieuwe certificaten te behalen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je iedere dag met plezier en voldoende uitdaging naar je werk blijft gaan! We werken met elkaar in een positieve werksfeer met een bedrijfscultuur waar we samenwerken en elkaar stimuleren.

  We hebben de persoonlijkheid van een middelgroot bedrijf binnen onze regiobedrijven, maar met de voordelen van een multinational.

  Verder bieden we je een :

 • Een marktconform salaris per 4 weken;
 • Een volwassen secundair arbeidsvoorwaarden pakket volgens CAO kleinmetaal;
 • Bedrijfsbus, gereedschap en materiaal ter beschikking voor de uitvoering van je functie.
 • Over ons

  Energie en water zijn onmisbaar voor ons dagelijks leven. BAM Infra Energie & Water realiseert de infrastructuur die nodig is om ze duurzaam op te slaan en te transporteren.

  Wij brengen licht, warmte, gas, elektriciteit en water van de bron tot bij de eindgebruiker.

  Kortom : bij BAM Infra Energie & Water zorg je ervoor dat je ’s avonds onder een warme douche stapt en dat je in de ochtend kan genieten van een goede kop koffie.

  Ons werk is belangrijk voor miljoenen huishoudens en daar hebben we jouw talent voor nodig. Wij plaatsen bijvoorbeeld bij 1 miljoen eindgebruikers slimme meters.

  Een ander mooi voorbeeld betreft het ontwerpen en realiseren van een uniek geluidsscherm met geïntegreerde zonnecellen.

  Op onze website maak je kennis met onze collega’s en lees je meer over de projecten die wij uitvoeren.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier