Senior Procescontroller
BPD
Amersfoort, NL
1 dag geleden

Senior Procescontroller

Weet jij altijd het overzicht te bewaren? Ben jij een ster in het opzetten en bewaken van processen? Wil jij bijdragen aan uitdagende projecten bij de grootste gebiedsontwikkelaar van Nederland en Duitsland?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als senior Procescontroller ben je in de volle breedte betrokken bij de gebiedsontwikkelingen. Je bent onderdeel van een projectteam en verantwoordelijk voor de voortgangsbewaking van complexe en uitdagende gebiedsontwikkelingen, contractvorming, en het proces met betrekking tot (interne) besluitvorming.

Dat is de kern van je rol, in een organisatie waar ondernemerschap, resultaatgerichtheid, samenwerking en wendbaarheid centraal staan.

Wat ga jij doen bij ons?

Je bent als senior procescontroller, onderdeel van de diverse projectteams in de regio. Samen met deze teams ben jij mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling van locaties en gebieden.

Als procescontroller richt je je binnen het team primair op procesbewaking van de projecten. Denk hierbij aan zaken als contractvorming, besluitvorming en het onderhouden van contacten met externen (samenwerkingspartners, aannemers, gemeenten en notarissen).

De procescontroller adviseert verder proactief en ondersteunt de ontwikkel- en projectmanagers rondom juridische en fiscale vraagstukken met betrekking tot projecten.

Dat betekent dat je in elke fase van de ontwikkeling actief zal zijn, van initiatief tot overdracht. Je hebt in elke fase contact met verschillende interne en externe stakeholders.

Je zorgt dat zij hun deadlines halen om de volgende stap te kunnen maken met het team.

Naast je inhoudelijke procescontrol op projectniveau draag je zorg voor correcte en up to date managementrapportages. Bijvoorbeeld over de opbouw van de portefeuille in soort en zwaarte, de omvang van de portefeuille in relatie tot de capaciteit van de organisatie, en differentiatie van de portefeuille in relatie tot risico en rendement.

Je signaleert hiermee knelpunten binnen projecten, je doet voorstellen ter verbetering, en coördineert de implementatie van de daaruit voortvloeiende besluiten.

Dit ben jij

 • Afgeronde HBO (of WO) opleiding, bij voorkeur bij voorkeur met als studierichting handel, economie, technische bedrijfskunde of vastgoed en makelaardij.
 • Je hebt een bedrijfskundige achtergrond met affiniteit voor juridische-, financieel-economische-, fiscale- en financieringsaspecten.
 • Je hebt ongeveer 7 jaar relevante werkervaring. Bijvoorbeeld als projectassistent met een notariële achtergrond of een functie op het gebied van bewaking en optimalisatie van bedrijfsprocessen.
 • Je bent proactief en altijd gericht op het behalen van resultaten, en in staat in te grijpen bij tegenvallende resultaten.
 • Je bent een netwerker. Het leggen en onderhouden van interne en externe contacten gaat je makkelijk af.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris, inclusief vakantiegeld en een Keuze Budget.
 • Een jaarcontract met mogelijkheid tot verlenging.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao BPD 2020-2022.
 • Ruime mogelijkheid om jezelf persoonlijk en professioneel te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door een Persoonlijk Ontwikkel- en Inzetbaarheidsbudget.
 • Gezondheid vinden wij belangrijk. Daarom bieden wij regelmatig de mogelijkheid aan om mee te doen aan een preventief medisch onderzoek.
 • De kans om te werken aan inspirerende projecten, in een prettige werksfeer en met leuke collega’s.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier