Medewerker gebouwenbeheer
Actief Werkt
UDEN, NL
13 dagen geleden

Voor onze opdrachtgever in Uden zijn we op zoek naar een medewerker gebouwenbeheer. Als medewerker gebouwenbeheer ben je werkzaam op het hoofdkantoor van onze klant in Uden.

Als gebouwenbeheerder ben je mede verantwoordelijk voor het in conditie houden van het vastgoed van de opdrachtgever. Het gaat om diverse vestigingen in de regio Uden.

Het betreft een technische kantoorfunctie met meer dan gemiddelde administratieve vaardigheden. Het is belangrijk dat je technisch onderlegt bent zodat je je kunt inleven in gebouw gebonden storingen, onderhoud en reparaties aan installaties, apparatuur, gebouwen en terreinen.

Je bent in staat om offertes te lezen en te bespreken. Je onderhoudt het contact met de leveranciers en bewaakt de uitvoering van de onderhoudscontracten.

Als gebouwenbeheerder werk je ook met GBS (gebouwenbeheersystemen). Denk hierbij aan het op afstand regelen van het klimaatsysteem, het uitlezen / aanpassen van inbraak-

brandmeldsysteem en toegangscontrolesysteem. Daarnaast coördineer je de uitvoering van het MJOP (meer jaren onderhoudsplan)

Wat vragen wij van je :

 • MBO / MBO+ niveau
 • Je bent stressbestendig
 • Je hebt technisch inzicht (gebouw gebonden techniek zoals elektra, klimaat, beveiliging etc)
 • Je kunt goed prioriteiten stellen
 • Kennis van Windows, Excel
 • Wat wij jou bieden :

  Het betreft een fulltime functie met een salaris van maximaal € 2986,- . Er is een poolauto ter beschikking wanneer je naar een andere locatie moet.

  Heb je vragen over de vacature kun je contact opnemen met Helle via telefoonnummer 0412-696585 of helle.hoefnagels actiefwerkt.nl

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier