Elektro Technicus
Positon
Roosendaal
6 dagen geleden

Elektro Technicus (dagdienst)

Voor een bedrijf in de levensmiddelenindustrie, regio Roosendaal, zijn wij op zoek naar een : Elektro Technicus (dagdienst).

Taken en verantwoordelijkheden :

Je bent als e-technicus verantwoordelijk voor het zorgdragen voor de elektrische- en besturingstechnische installaties, om zo een optimale beschikbaarheid van machines en installaties te waarborgen.

Het team bestaat uit totaal vier medewerkers en word

aangestuurd door een supervisor. Je maakt onderdeel uit van de afdeling technische dienst met ongeveer 19 personen. Je werkt aan verbetervoorstellen, projecten en het verder standaardiseren en uniformiseren van de diverse installaties en werkprocessen.

Je werkplek is op locatie binnen de productieomgeving. Je werkt veilig (conform NEN3140) en draagt bij aan het verhogen van de veiligheid.

Naast het oplossingen van storingen of assisteren tijdens storingen zal je ook bijbehorende documentatie up-to-date

Profiel :

Je hebt een afgeronde opleiding op MBO / HBO- niveau richting Elektrotechniek met sterke affiniteit van besturingstechniek of eventueel andersom.

Bij voorkeur aangevuld met werkervaring in een soortgelijke functie en kennis van PLC's (Siemens en Omron) en servotechniek (SEW) belangrijk is.

Je hebt de drive om de rol van Werkverantwoordelijke in te vullen of je daarin te ontwikkelen. Ervaring als Elektromonteur in de levensmiddelenindustrie is een pre.

Wat bieden wij

We bieden u een afwisselende en uitdagende baan met uitzicht op een vast dienstverband bij onze opdrachtgever.

Indien u interesse heeft in deze vacature ontvangen wij graag uw sollicitatie en cv per mail : info positon.nl.

Mocht u vragen hebben kunt u contact met ons opnemen op 0164-237 237.

Vacature delen : Solliciteer direct

Solliciteer direct

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier