Uitvoerder met passie voor woningbouw
Van Wijnen
Stolwijk, Zuid-Holland
5 uur geleden

Van Wijnen Stolwijk B.V.

Van Wijnen is in transitie. Ons werk voor de komende jaren gaat over een toekomst die ons allemaal een mooiere, gezondere en meer toekomstbestendige leefwereld op gaat leveren.

We blijven groot in wonen en groeien door meer in te zetten op de ontwikkeling van industrialisatie, renovatie en transformatie.

De mens is hierbij de belangrijkste factor van ons succes. We hebben aandacht voor binden, boeien en laten groeien van onze collega’s.

De kracht van Stolwijk zit in het op een laag niveau geborgde ondernemerschap en het met een gezonde dosis durf en lef vernieuwd kunnen zijn.

Jouw bijdrage :

Jij wilt met jouw kennis en ervaring daadwerkelijk een bijdrage leveren aan een woonomgeving zonder uiterste houdbaarheidsdatum.

Een woning opleveren waar mensen graag thuiskomen, die comfortabel en betaalbaar zijn. Daarbij breng jij vernieuwende ideeën aan, sta je open voor digitalisering, durf je keuzes te maken en te ondernemen.

Al met al ben jij een uitvoerder met enige ervaring maar ook nog ruimte voor groei en ontwikkeling!

Jouw projecten :

Jouw allround uitvoerders expertise zal voornamelijk worden ingezet op één van onze grootschalige (grondgebonden) woningbouw projecten.

Projecten waar je als onderdeel van een uitvoerdersteam onze projecten succesvol maakt. Projecten waar je aan kunt denken zijn bijvoorbeeld 104 eengezinswoningen Parkweide te Waddinxveen, 155 appartementen te Delft, 94 High-End appartementen Rotterdam en 200 grondgebonden woningen Delft.

Onze bijdrage aan jouw groei :

Van Wijnen vindt het belangrijk dat jij je veilig en vertrouwd voelt. We communiceren daarom open en eerlijk naar elkaar.

Dat houdt in dat jij altijd ruimte krijgt voor het geven van je eigen mening en dat je voor jezelf mag opkomen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij als mens kunt groeien.

Je ontwikkeling begint in te praktijk door het gewoon te doen, maar ook door feedback te geven en te krijgen. Op het gebied van leren bieden wij jou ook direct toegang tot ons landelijke platform, vol met trainingen en opleidingen.

Daarnaast zal je ook direct werkzaam zijn met ervaren collega’s uit het vak, die graag hun kennis overdragen.

wp-content / uploads / 2017 / 11 / Uitvoering-West.jpg

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier