BIM Coördinator Datacenters
Unica
Amsterdam, NL
4 dagen geleden

Jouw uitdaging als BIM Coördinator Datacenters Amsterdam

In deze functie ben jij eindverantwoordelijk voor het volledige coördineren en bewaken van het BIM werkproces binnen onze organisatie.

Je stelt protocollen op en bewaakt deze en geeft functioneel leiding aan onze engineers en modelleurs. Je rapporteert aan de Manager Projecten en binnen het projecten aan de Projectleiders en / of -

managers. Het is dus van belang dat je kennis hebt van de (3D) CAD software en BIM Tools, maar daarnaast goed kunt communiceren met alle betrokkenen in het BIM-proces.

Daarnaast ben je verantwoordelijk voor :

 • Het controleren van de kwaliteit en bruikbaarheid van ontvangen ontwerpmodellen en het bewaken van de kwaliteit
 • Het adviseren en ondersteunen van het projectteam in het treffen van alle benodigde maatregelen die nodig zijn voor het tijdig en foutloos realiseren van alle benodigde tekeningen, schema’s;
 • Het zorgen voor een optimale projectvoortgang door het inrichten van een optimaal BIM-proces;
 • Het organiseren en coördineren van clashcontroles en het vastleggen en bewaken van alle afspraken hieruit;
 • Het deelnemen aan zowel intern als extern overleg
 • Het overdragen van kennis en ervaring naar collega’s binnen en buiten de regio;
 • Het technisch inhoudelijk coördineren van het BIM-proces en alle betrokken medewerkers binnen het projectteam.
 • Jouw team

  Unica Datacenters is dé Nederlandse datacenterspecialist die intelligente en technologisch complexe datacenters in Europa realiseert.

  Al meer dan 20 jaar verzorgt Unica Datacenters de engineering, bouw, inbedrijfstelling, configuratie, optimalisatie en het onderhoud van datacenters.

  Daarnaast implementeert Unica Datacenters whitespace en infrastructuur en faciliteert zo de veilige opslag van data. Dat is hoe Unica Datacenters aan een betere, groeiende, digitale wereld bijdraagt.

  Groot of klein, eenvoudig of complex : als hoofdaannemer ondersteunt Unica Datacenters opdrachtgevers bij al hun datacenteruitdagingen, van A tot Z.

  Wat biedt Unica jou?

  Je salaris wordt gebaseerd op de zwaarte van de functie, je ervaring en opleiding. Unica beloont niet alleen in geld. We vinden het belangrijk dat je blijft groeien.

  Want die ontwikkeling komt jouw carrière ten goede en bieden wij volop doorgroeimogelijkheden binnen onze organisatie. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen binnen jouw vakgebied.

  Ook op de werkvloer merk je dat de nadruk ligt op het uitwisselen van kennis tussen collega’s onderling. Zo leer je tenslotte het meest.

  Daarnaast kan je rekenen op een een zelfstandige en verantwoordelijke functie bij een professionele en dynamische organisatie.

  Vanzelfsprekend horen bij de functie een goed salaris, 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen, een winstdelingsregeling en ruime studiefaciliteiten, die volledig passen bij een vooraanstaande onderneming.

  Natuurlijk vragen we ook wat van jou

 • Je beschikt over een hbo diploma, aangevuld met een technische- of bedrijfskundige cursussen;
 • Je hebt ruim 7 jaar relevante ontwerpwerkervaring en kennis van toegepaste (3D) CAD software en BIM Tools;
 • Je bent van nature inventief in de benadering en oplossing van problemen;
 • Je bent gericht op maximale in- en externe klanttevredenheid;
 • Je beschikt over een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Representatief, flexibel en positief ingesteld;
 • Je bent een teamspeler.
 • Wie zijn wij?

  Unica is dé allround technisch dienstverlener van Nederland en trendsetter in duurzame innovaties. Unica is de grootste zelfstandig technisch dienstverlener van Nederland.

  We lossen vraagstukken op het gebied van energie, ICT, duurzame gebouwen en gezonde leef- en werkomgevingen op met behulp van techniek.

  Wij zetten de wensen en behoeften van onze klanten om in een kwalitatieve oplossing op maat. Met ruim 2200 medewerkers, een omzet van € 398 miljoen, 14 vestigingen, 10 gespecialiseerde bedrijven en 3 regionale projectenbedrijven tonen wij dat we een betrouwbare partner zijn op wie je kunt bouwen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier