Monteur zonnepanelen
Randstad
Geldermalsen, NL
6 dagen geleden

Zonnepanelen Monteur

Ben jij opzoek naar een technische baan waarin jij al je kwaliteiten als zonnepanelen monteur kan laten zien? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!

Jij komt als zonnepanelen monteur te werken in een bedrijf wat zich voornamelijk richt op het installeren van zonnepanelen aan de particuliere en zakelijke markt.

Zij weten zich op kwalitatieve wijze te onderscheiden in de markt, door hun kennisniveau en door het onafhankelijk testen van de panelen.

Innovatie staat bij het bedrijf hoog in het vaandel. Zij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe technologieën en duurzame materialen.

Hun visie is dan ook : We willen ons in het vervaardigen van duurzame energiesystemen blijven onderscheiden door een hoog kennisniveau, zodat we altijd het juiste advies kunnen geven aan onze klant.

Door aantoonbare kwaliteit en transparantie in de keten willen we een lange termijn relatie opbouwen en behouden met onze partners en klanten.

Ook service en onderhoud spelen daarin een rol die meer en meer zal toenemen in de toekomst.’

Wat ga jij doen als zonnepanelen monteur?

Je gaat je bezighouden met het opbouwen van steigers en het monteren van zonnepanelen. Dit ga jij doen door middel van het toepassen van verschillende bevestigings-

methodes. Jij werkt graag met je handen. Zij zorgen er door middel van opleidingen voor dat jij op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonnepanelen.

Daarnaast kom jij direct in dienst bij de opdrachtgever. Het installeren en plaatsen van de zonnepanelen wordt nu nog gedaan door subcontractors.

Echter willen zij dit nu zelf gaan doen en daar hebben ze jouw hulp extra hard bij nodig. Je krijgt dan ook de kans om mee te denken in de projecten en jezelf te ontwikkelen.

Ons bedrijf levert vooral zonnepaneleninstallaties op de zakelijke markt in Midden Nederland. Zij hebben veel grote projecten, waar jij samen met je collega’s met veel plezier aan gaat werken.

Jij komt terecht in een leuk team met een informele werksfeer. Daarnaast is ons bedrijf een groeiend onderdeel van de JC van Kessel groep.

Heb jij nog niet zo veel ervaring, maar wil jij wel graag gaan werken als zonnepanelen monteur? Geen probleem, er bestaan ook opleidingsmogelijkheden binnen ons bedrijf.

Als zonnepanelen monteur ben jij :

 • Geen vooropleiding vereist, wel aangetoonde affiniteit met techniek en / of bouw Elektrotechnische kennis en ervaring is een pré Een buitenpersoon zonder hoogtevrees Fysiek sterk Aanpakkersmentaliteit In het bezit van rijbewijs B Een leuke collega
 • Als zonnepanelen monteur krijg jij :

 • Een goed salaris passend bij jou kennis en werkervaring Veilige werkomgeving Kleding van de zaak Werkdagen van 7.30 tot 16.
 • 30 VCA certificaat Interne of externe opleiding zonnepanelen installeren

  Ben jij de zonnepanelen monteur die opzoek is naar een mooie baan binnen de elektrotechniek en vindt jij het daarnaast fijn om in de buitenlucht te werken?

  Reageer dan snel op deze vacature!

  Heb jij interesse of vragen? Bel of mail naar Carlo Hurkmans, carlo.hurkmans nl.randstad.com of T +31 (0)40 264 71 11, Lars Engwegen, lars.

  engwegen nl.randstad.com of T +31 (0)40 264 71 04 of, Fleur Custers T 046-4206329, fleur.custers nl.randstad.com

  Uiteraard staat deze vacature open voor zowel mannen als vrouwen.

  Hurkmans, Carlo

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier