Service Technicus Maintenance
Croonwolter&dros
Rotterdam
4 dagen geleden

Over de functie

Als Service Technicus werk je aan uitdagende projecten op zowel elektrotechnisch als meet- en regeltechnisch gebied aan installaties binnen de droge en natte infra.

Je gaat in teamverband of zelfstandig werken aan onderhouds- of renovatieprojecten in de regio. Je werkt aan opdrachten voor correctief- en preventief onderhoud, reparaties en / of storingen.

Je spoort storingsbronnen op en verhelpt storingen van uiteenlopende aard. Je maakt meetrapporten en vult daarvoor de nodige technische gegevens in.

Je installeert (rand-) apparatuur en stelt apparatuur / installaties in bedrijf. Eventueel pas je ter plekke programmatuur aan.

Je geeft gebruiksinstructies en adviseert inzake technische wijzigingen. Je geeft leiding aan stagiaires en begeleiden van leerling monteurs.

Als Service Technicus werk je in consignatiediensten.

Kortom, een leuke en veelzijdige functie waarvoor we op zoek zijn naar een Service Technicus die zijn / haar vak verstaat, die eventueel door wil doorgroeien en die het interessant vindt om aan veelzijdige en uitdagende projecten in de eigen regio te werken.

Croonwolter&dros biedt een uniek opleidingstraject voor al onze medewerkers zodat doorgroei mogelijk wordt.

Waar kom je te werken?

OVER CROONWOLTER&DROS

Technologie maakt ons leven veiliger, gezonder, aangenamer en duurzamer. Wij zijn Croonwolter&dros. We ontwerpen, realiseren en onderhouden slimme, technische systemen en installaties die de wereld om ons heen intelligenter maken.

Techniek die situaties herkent en hierop reageert.

Wij zijn 2700 talenten met passie voor het vak. Nieuwsgierig genoeg om zich voortdurend te vernieuwen en te verbeteren. Wij zijn professionals.

Vakmensen die pas tevreden zijn als systemen en installaties precies doen waarvoor ze bedoeld zijn. We gaan voor een sterk teamgevoel en het beste resultaat.

Samen zijn wij Croonwolter&dros.

Ervaring

Om als Service Technicus succesvol te kunnen werken voldoe je aan het volgende profiel :

 • Je hebt een diploma richting Elektrotechniek op MBO minimaal niveau 4; Aanvullende cursussen op het gebied van transmissie, IP-netwerken, Communicatie en besturing (plc's ) is een pré;
 • Je beschikt over ervaring in het verrichten van service & onderhoud werkzaamheden, het liefst op het gebied van infraprojecten zoals tunnels, bruggen en sluizen;
 • Je beschikt over kennis van NEN Normen 3140, 1010, 3840;
 • Zelfstandig, flexibel, communicatief en accuraat;
 • Je bent in het bezig van een geldig rijbewijs B en VCA diploma;
 • Bereid om te werken tijdens onderhoudsafsluitingen in het weekend, avond of nacht;
 • Woonachtig in de omgeving van Rotterdam.
 • Wat wij bieden

  Naast een plezierige werksfeer, bieden wij jou een aantrekkelijk salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Maar Croonwolter&dros beloont niet alleen in geld.

  Wij vinden het belangrijk dat jij alle mogelijkheid krijgt om binnen de organisatie te werken aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling.

  De techniek staat immers ook geen dag stil. Hiervoor hebben we een eigen portal met een aanbod van meer dan 300 cursussen en / of opleidingen.

  Hieronder een greep uit onze arbeidsvoorwaarden :

 • Trainingen en cursussen om je te ontwikkelen tot expert. Ook online in ons online E-learning center.
 • Winstafhankelijke uitkering
 • Pensioenregeling PMT
 • Fietsplan
 • Bedrijfsfitnessregeling (vergoeding sportschool)
 • Collectieve verzekeringen
 • Als je bij Croonwolter&dros komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI.

  Deze stichting heeft als doel om, in de vorm van een gift, een bijdrage te leveren aan de scholing, vorming en studie van kinderen van werknemers van de TBI-ondernemingen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier