Verpleegkundige in de thuissituatie
MedWay People
Haarlem (NH), NL
4 dagen geleden

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan voor 4 tot 12 uur per week?

Dan is dit jouw vacature met veel persoonlijk patiëntencontact.

Jij maakt zelfstandig afspraken met chronische patiënten in de thuissituatie om specialistische geneesmiddelen toe te dienen.

Daarnaast maak je nauwgezette rapportages. Door het aantal uur van deze vacature is deze functie goed te combineren met een andere baan.

Ben jij iemand die nauwkeurig en vakkundig is en met plezier en hart voor de patiënt te werk gaat? Solliciteer dan nu!

Je werkt voor een bedrijf die vaak wordt ingeschakeld voor prikaccidenten en het uitvoeren van grootschalige vaccinaties.

Aanbod

 • Een afwisselende en uitdagende baan
 • Marktconform salaris
 • Een zelfstandige functie
 • Functie eisen

 • Je hebt minimaal een diploma MBO-V en je bent BIG geregistreerd
 • Je hebt ervaring met bloedafname
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als verpleegkundige
 • Je bent in bezit van eigen vervoer
 • Uren : 4 tot 12 uur

  Salaris : Marktconform salaris

  Overige info : Over MedWay

  Over MedWay

  Persoonlijk. Zorgvuldig. Passie. Dat zijn sinds 2001 de drie pijlers van onze organisatie voor personeel binnen de gezondheidszorg.

  Binnen MedWay zijn de mogelijkheden voor jou als werkzoekende veelzijdig. Wij hebben vacatures zowel in de eerste- als in de tweedelijnszorg.

  Wij bieden diverse functies aan zowel in vast, tijdelijk als flexibel dienstverband. Daarnaast hebben wij landelijk veel projecten waar we regelmatig kandidaten voor inzetten.

  Een voordeel hiervan is dat je naast je vaste baan dus ook nog projectmatig bij MedWay aan de slag kunt gaan. Bovendien onderscheiden wij ons ook door onze arbeidsvoorwaarden, deze zijn namelijk uitstekend.

  Kortom, binnen MedWay hebben we voor jou als werkzoekende veel mogelijkheden, denk hierbij ook aan doorgroeimogelijkheden, interne trainingen en scholing.

  Bij MedWay zien we je niet als een uitzend- of detacheringskracht. Nee, jij bent onze medewerker wiens wensen en toekomstplannen centraal staan.

  Wij blijven dan ook intensief met je in contact. Via onze bbq’s, sportieve activiteiten en nieuwjaarsborrel blijf je ook in contact met je collega’s van MedWay.

  MedWay Omdat zorg ook anders kan -

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier